Ingredienser til ca. 30 stk.
"småkagerne":
40 g kakao
100g hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
100g sukker
100g smør
1 æggeblomme
"creme":
100g smør ved stuetemperatur
100g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. lakridspulver
Begynd med SMÅKAGERNE. Bland mel, kakaopulver, vaniljesukker og sukker i en skål og rør det sammen. Skær smørret i tern, bland det i de tørre ingredienser og smuldr dejen sammen. Tilsæt æggeblommen og ælt dejen sammen. Rul dejen til en tyk pølse og pak den ind i film, og lad den hvile ca. 1 time i køleskabet. Skær derefter dejrullen i skiver på omkring ca 3 mm, tryk dem let flade og bag dem sprøde i en 180 grader varm ovn 8-10 minr. Lad dem køle helt ned, imens du laver
SMØRCREMEN. Pisk smør, flormelis og vaniljesukker sammen, indtil det er hvidt og meget luftigt. Tilsæt lakridspulveret. Sprøjt smørcremen ud på halvdelen af småkagerne med en sprøjtetylle eller lignende. Tryk resten af kagerne ovenpå. Opbevar dem køligt, dog ikke køleskab, i en lufttæt beholder.
SMØRCREMEN. Pisk smør, flormelis og vaniljesukker sammen, indtil det er hvidt og meget luftigt. Tilsæt lakridspulveret. Sprøjt smørcremen ud på halvdelen af småkagerne med en sprøjtetylle eller lignende. Tryk resten af kagerne ovenpå. Opbevar dem køligt, dog ikke køleskab, i en lufttæt beholder.
En opskrift på verdens lækreste cookies! Smagen er ikke for sød og ikke for "lakridsagtig".
I skal virkelig prøve at lave dem, enten med jeres mutti eller veninden, i vil sikkert elske dem!
Normalt er der 2 æggeblommer i 1 bæger, så hvordan skal man bære sig ad med at få en?
SvarSletDu kan tage halvdelen ud :)
SvarSletEJ, hvor ser de lækre ud! Er blevet helt lækker sulten!
SvarSletKram :)
Super inspirerende, og hyggelig blog! :-)
SvarSletKnus Katrina
http://kclangkilde.blogspot.dk/
Hej:)
SvarSletSkal vi følges?
Hvis du starter med at følge mig og så skriver en kommentar med at du gør det på min blog, så vil jeg rigtig gerne følge dig:)
Knus Emma
emmaseenandbeen.blogspot.dk
1000 tak piger!
SvarSlet