fredag den 20. marts 2015

Q&A #1Se outfitindlægget HER

Hvorfor startede du med at blogge og hvordan har du opnået så mange følgere og sponsere? Jeg startede med at blogge i 2011, fordi jeg synes det virkede spændende at have en blog, og der havde jeg lige opdaget Fie Laursens, som jeg på det tidspunkt var ret vild med. Allerede kort tid efter, jeg oprettede bloggen, begyndte jeg selv at skrive rundt til firmaer, og derefter har det lidt udviklet sig af sig selv.

Hvad er dine bedste tips til at starte med at blogge? Jeg vil mene, at nogen af succeskriterierne til en succesrig blog er en masse aktivitet i form af gennemarbejdede indlæg og kontakt til jer læsere, og så er layoutet selvfølgelig også en vigtig del. 

Hvad skal du efter niende klasse? Jeg skal på et helt almindeligt stx gymnasium, og har søgt en samfundsfaglig linje med samfundsfag og engelsk på a niveau og matematik på b niveau. 

Hvordan tjener du penge? har du job eller hvad? Bloggen kan man godt sige, er mit primære job (og min store hobby), da det er den jeg bruger mest tid på. Derudover passer jeg også en sød pige en gang om ugen.

Har du nogle gode kost og trænings råd? Først og fremmest er det vigtigt at man ikke sætte nogen usandsynlige mål op for sig, fordi så går det meget hurtigt i vasken. Med hensyn til kost, synes jeg som hovedregel, at man bør spise hvad man har lyst til inden for rimlighedens grænser, men selvfølgelig huske på at få noget grønt ind i mellem ;) Mange af de ting man craver i hverdagen, kan i øvrigt ofte skriftes ud med sundere (næsten lige så gode) alternativer, fx. de sunde pandekager (link). Når det kommer til træning, er det altid sjovest at lave noget man godt kan lide - jeg har prøvet mig af med Zumba, hvilket jeg er ret vild med. Derudover er det også et godt tip at lave noget hjemmetræning, hvis man har svært ved at nå træningen udenfor eller i et fitness center. Det kan nemlig gøres hurtigt og nemt - jeg kan anbefale Blogilates.

Hvad er dine tips til sundt hår? En god olie og en hårkur et par gange om ugen. Desuden er det også en god idé, at blive klippet en gang i mellem, hvilket jeg selv er god til at glemme, hehe.

Dine top 5 highstreet butikker? Zara, h&m, Mango, Moss Copenhagen og Envii er i hvertfald nogen af dem.

Hvad glæder du dig mest til her for tiden? Det må nok være at få afsluttet folkeskolen.

Hvordan redigere du dine flotte billeder her på bloggen? Jeg bruger mest Picasa til bare at ændre lidt i lyset. Ellers er det CameraBag2, jeg bruger.


10 kommentarer:

 1. svarer du på resten af spørgsmålene i et andet indlæg? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Svarer på nogen af de andre spørgsmål i et andet indlæg, ja :)

   Slet
 2. det er altid rart, at lære pigen bag bloggen bedre at kende.
  jeg nyder i hvert fald at læse det.
  - iøvrigt lækkert outfit!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Hvilket stx gymnasium har du søgt om? :-))

  SvarSlet
 4. du laver aldrig videoer mere? :(

  SvarSlet
 5. undskyld jeg spørger, men ved det første spørgsmål svare du at du selv skrev rundt til firmaer. Og var det før folk havde set din blog og folk ikke kendte den?
  eller var det da du havde fået lidt succes?

  SvarSlet
 6. Hej Amalie. Jeg vil gerne spørge om hvor meget du egentlig giver for dine Zadig et voltaire bluser og Iro bluser, og eventuelt hvor du køber dem henne? Håber du vil svare? <3

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE