fredag den 27. februar 2015

Skin recovery

Eucerin Dermo Purifyer fugtighedscreme / Dermalogica Clear Start All Over Toner / Oil Essentials serum / Konjac sponge / JS nourishing cleanser

Min hud er ikke i sin bedste periode at the time, så jeg besluttede mig forleden aften for at forkæle mig selv lidt ekstra. Jeg afprøvede en maske, som jeg fik til min konfirmation, men ikke havde fået prøvet før. Derudover brugte jeg de tre forreste produkter og min konjac sponge, som er en del af min hverdags renserutine. 

I går var jeg i øvrigt til præmieren på Dirty Dancing i glassalen i Tivoli, hvilket var en virkelig god oplevelse - kan klart anbefales! Senere kommer min veninde over, og i morgen skal jeg til barnedåb hos min lille kusine og til fødselsdag om aftenen, så det bliver noget at se til. Jeg håber i får en skøn weekend! KYS

5 kommentarer:

 1. Basiron, er den bedste løsning på uren hud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan en har jeg faktisk også liggende, jeg er bare bange for, at den er for stærk til min hud, da jeg jo ikke har akne :)
   Men det må prøves.

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Føler du, at produkterne er værd at bruge penge på?☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har jeg kun brugt masken én enkelt gang, så det kan jeg endnu ikke vurdere, men de tre forreste produkter og min konjac svamp er jeg meget glad for :)

   Slet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE