onsdag den 25. februar 2015

Inspired by summer


Jeg er så forelsket i dette outfit, og kan slet ikke vente til vejret bliver varmere, så jeg kan i føre mig flagrende nederdele dagen lang. Kontrasten mellem de bare ben og støvlerne, er jeg også helt vild, så det vil jeg helt sikkert også lade mig inspirere af her til sommer - kom nu bare sommer og sol, altså.

8 kommentarer:

 1. Faktisk er pigen her en af mine ynglings bloggere! Er hel vild med hendes stil og også dette look! Hvis du ikke kender hendes blog synes jeg helt klart du skal tjekke den ud http://www.lizzyvdligt.com

  SvarSlet
 2. Har simpelthen kigger i månedsvis efter sådan en nederdel men kan simpelthen ikke finde en der koster under 500 kr. Har du nogle bestemte mærker eller links til hvor man kan købe dem? De er jo totalt flotte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu tror jeg ikke der er mange at finde, men i sommer havde Mango en masse fine og derudover fandt jeg også en hos Forever21 - som alle lægger under 500 kr. :) Held og lykke, de er så fine.

   Slet
 3. Tusind tak for svar. Det må helt sikkert holde øje med ;)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Hej Amalie.
  Jeg har kigget efter konfirmation sko i lang tid nu. Problemet er bare, at jeg ikke kan finde ud af hvad der er smart/ flot til en kjole. Er sikker på jeg ikke er den eneste der er det :-) Jeg har kigget på en del sneaker til. Tænkte derfor på, om du ikke vil inspirere og komme med nogle gode foreslag.
  håber du vil svare :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida,
   Jeg synes du skal gå efter et par hvide Adidas, Iro eller Isabel Marant sneakers, hvis det er sneakers du er ude efter :)

   Slet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE