lørdag den 22. november 2014

Stand out with a Huawei Honor 6Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele mine tanker om denne smartphone, som jeg har haft med mig de sidste par uger. Har du nogensinde hørt om handsketilstand, bevægelsesstyring, panorama selfies, spejl og en forstørrer funktion på en telefon? Det er i hvert fald nogen af de features som denne telefon har. Der er tale om en Huawei Honor 6 smartphone, og nu tænker de fleste af jer nok, hvad i alverden er det for en telefon?! Jeg vil ærligt indrømme, at jeg aldrig selv havde hørt om telefonen eller mærket Huawei, før jeg modtog den. Jeg holder mig normalt i min comfort zone med iphone, men jeg må indrømme, at jeg er overrasket over, hvor meget man får for pengene, når man tør skille sig ud fra iphone mængden. 

Skærmen er stor, og selve telefonen er meget simpelt designet og lige til - også selvom man er vant til en iphone, like i am ;) Kameraet var jeg meget overrasket over, fordi det er så skarpt. Det er et 13 megapixel kamera, som fanger de mindste detaljer, hvilket er et kæmpe plus for de fotointeresserede. På telefonen er det i øvrigt også muligt, at tage et billede på under 1 sek. i mens telefonen er låst. Det gør man enkelt nok ved at dobbeltklikke på "skru ned" knappen, og så tages billedet automatisk - so cool! Jeg synes, at sådan en smartphone ville være et fint julegaveønske, hvis man går og sucker over en ny lækker telefon. Den står til ca. 2500 kr., og du kan se mere her, hvis det lyster. God lørdag, piger!

Sponsoreret indlæg

10 kommentarer:

 1. Åhhh altså.. Jeg drømmer sådan om en ny mobil, og jeg er vist en af de få, som aldrig har ejet en iPhone - og som heller ikke har planer om at komme til det. Men nu hvor min Nokia ikke længere vil være "min fortrolige", skal jeg til at kigge mig om efter en ny. Så tak for god intro til Huawei Honor 6 - man kan jo altid drømme ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den henover er i hvert fald et godt og mere budget venligt alternativ til en iphone!
   Og ja, det er jo det :)

   Slet
 2. Din Vero Moda jakke minder meget om en jakke fra Lala Berlin <3 Der er sååå flot!!

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Vil du ikke lave et indlæg om nytårs/fest kjoler?? <3

  PS. elsker din blog!!!! Du er simpelthen noget af det mest inspirerende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det skal nok komme på et tidspunkt.
   Tusind tak! :)

   Slet
 5. må jeg så lige høre.. er du gået tilbage til din iphone eller er den nye bedre?? ;) <3

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE