mandag den 15. september 2014

Paris beauty wish listParis fashion wish list


Hej piger. Eftersom jeg rejser til Paris fredag morgen, tænkte jeg at vise min absolute "ønskeliste" til turen, og det er altså med stort Ø, da det bestemt ikke er en realistisk én af slagsen, haha! Jeg har både nogle beauty sager og noget tøj og andet, som jeg hellere ind gerne vil have med i kufferten på vej hjem. Specielt har jeg nogle franske mærker, jeg godt kunne tænke mig at shoppe, nemlig Bioderma, Isabel Marant, Zadig et Voltaire, Iro, Sephora osv. Jeg glæder mig sådan til at opleve byen, da jeg aldrig har været der der før (eller jo, som meget lille, hvor turen gik til Disneyland, hehe). Hvad synes i om indlægget? Knus

10 kommentarer:

 1. Hej, er vinderen trukket til Ray Ban solbrillerne? 😄
  Hilsen Maria

  SvarSlet
 2. Virkelig godt indlæg! hvorfor vil du købe bare minerals dernede? Er det billigere i paris end i danmark?

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak! Det plejer at være billigere i alle andre lande end Danmark :)

   Slet
 3. Virkelig lækkert indlæg!! <3

  SvarSlet
 4. Synes dine indlæg på bloggen er meget korte. :-( Jeg ville personligt fortrække mere tekst og mindre billeder :-) Ellers godt indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Total uenig! Det er så godt du laver mange, store billeder og en kort, præcis og velformuleret tekst, som kun fortæller det vigtigste, så det ikke bliver en omgang pludder for en pladder! :-)

   Slet
  2. Har også fornemmelsen af, at de fleste mest er til den korte tekst. Men ellers tak for dit indput, og også til jer to andre for jeres kommentar :)

   Slet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE