onsdag den 17. september 2014

A lot of autumn


Jeans / Five Units / Top / Zara / Blazer / Sheinside / Tørklæde / Lala Berlin / Hårbånd / Forever21 / Ur / Michael Kors / Armbånd / Me & Audrey, Line & Jo og Maanesten

Puha! Der sker helt sindsyg meget for tiden. Først og fremmest er min tur til Paris blevet rykket til i morgen (og det er altså noget jeg fandt ud af, da jeg kom hjem fra job kl. 21.00), pga. nogle problemer med noget strejke, der har gjort det hele rimelig hektisk. MEN, jeg glæder mig nu alligevel sindsyg meget! Derudover har jeg også så mange lektier for, som jeg ikke husker, jeg nogensinde har haft før. Jeg svømmer bogstavelig talt i afleveringer og lektier. Der sker også en masse spændende med bloggen og youtube, som vil få stor betydning for både mig og jer. Jeg glæder mig til at fortælle mere om det. Nu har jeg bare brug for at komme afsted, og forhåbenligt får jeg redigeret den video, som jeg egentligt havde forudset til at være oppe i dag, i morgen. Sorry for det mindre udbrud, men jeg havde brug for at dele det med jer. Hvordan har i det, og hvad synes i om outfittet henover, som indlægget egentligt skulle havde handlet om? Haha. 

13 kommentarer:

 1. du er den lækreste pige i verden <3

  SvarSlet
 2. Hvor arbejder du? :)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker din blazer den er simpelthen SÅ fin! Jeg går også selv i 9. og vi bliver i den grad også bombarderet med lektier (havde ellers hørt en del om at 8. klasse er det hårdeste år). Håber du får en god tur til Paris og forhåbentligt fået slappet lidt af dernede <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak! <3
   Tror også det er MEGET forskelligt, flere af mine veninder har ikke en gang halvt så mange lektier for, som vi har i min klasse..

   Slet
 4. Hvad arbejder du som? Har brug for noget inspiration!

  SvarSlet
 5. Hvor meget told plejer der, at kommer på de ting du køber fra Sheinside? Kan det betale sig, at bestille noget hjem derfra? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har oplevet en enkel gang ud af mine ca. 20 bestillinger, at der har været told på - så ja det vil jeg mene :)

   Slet
 6. Hvordan redigerer du billederne sådan oven på hinanden? :)

  SvarSlet
 7. Er dit Lala Berlin tørklæde i hvid? :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE