søndag den 17. august 2014

Sneaker obsession

Shop tingene her:

Flere af jer har efterspurgt et indlæg om sneakers, så jeg har givet det et forsøg, og der findes jo simpelthen så sindsyg mange forskellige fede sneaks! Jeg er personligt mest til Nike, Adidas, Puma og andet i den dur, så det har helt sikkert afspejlet sig på collagen. Jeg håber collagen kan inspirere jer, hvis i er på udkig efter nye sneakers, nu når vi lige så stille og roligt rammer efteråret. Som nogle af jer ved eller har set, fik jeg et par Nike air max Thea til min fødselsdag, så det bliver nok ikke til nye sneaks til mig foreløbigt - men lad os nu se.. Håber jeres weekend har været skøn! Knus 

8 kommentarer:

 1. Nice, nice! Sneakers er også bare uundværlige, har fornyligt selv købt et par til 100 kr fra jette riis, ingen penge! Fedt med lidt inspiration :)

  Hopeless✈Wanderer

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker at lave kup, som det du nævner!
   Det var godt, du kunne bruge det :)

   Slet
 2. Kan helt klart anbefale New Balance sneakers, det er den bedste overgangssko ever. Er selv igang med mit 2 par, og de er bare fantastiske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du godt bilde mig ind! De ser også super rare ud :)

   Slet
 3. Lækre, lækre sneakers. Vejret er jo begyndt at vende lidt, men sneakers kan man altid bruge! :)

  www.maloueggertsen.dk

  SvarSlet
 4. har selv de røde puma, og bestilte engang de der adidas sko med metal toe bare i sort hjem, synes dog de så mærkelige ud til mig så sendte dem retur. super træls da jeg synes de er rigtig fede ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også to fede par! :)
   Men ærgerligt du måtte sende dem tilbage.

   Slet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE