onsdag den 18. juni 2014

New sneaks

Endelig blev jeg ejer af et par Nike Air Max Thea, og jeg er SÅ glad for dem! Jeg har længe kigget efter et par, så da jeg fik nogle penge, præcis til sådan et par i fødselsdagsgave, måtte det være. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke skrev, at jeg egentligt var interesseret i den grå model, som desværre er udsolgt, men da jeg spottede den sorte model på Nikes hjemmeside, slog jeg til. Det er et af mine få par sneaks, som bare er neutrale, fordi jeg for mellem et og to år siden havde et fetish på (meget) skarpe farver, der ikke just pyntede i garderoben. De skal helt sikkert blive brugt rigtig meget fremover. Hvad synes i om dem?

12 kommentarer:

 1. Super fine! Jeg har selv et par Nike Free som jeg er utrolig glade for. Dog er jeg lige nu på udkig efter Nike Roshe Run Palm Tree. Jeg ved ikke om du kender dem, men de er bare UDSOLGT OVERALT! Så irriterende, og prisen på dem, som sælges f.eks. på eBay er helt op mod 3.000 kr. Og det har jeg ikke tænkt mig at betale for et par sko der rigtigt kun kostede 700 kr. Øv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem har jeg også set på mange unge pigers fødder, hehe :)

   Slet
 2. Hvad størrelse er dine sko for resten i?

  SvarSlet
 3. De er godt nok lækre og virkelig fine, jeg har selv ET par fra nike kun, og satser på at få flere par hjem, håber jeg! :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/mine-parfume-favoritter/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er også glad for dem og mine andre nike sko :)

   Slet
 4. de er super fine! har et par magen til, bare i prikkede blå. de er super fine og lækre at gå i. btw, endnu en gang tillykke med fødselsdagen og hvor er det godt at du ikke er syg mere. elsker din blog og youtube :) hvad kostede skoenen og hvor købte du dem? for har set mine til 1000 men gav kun 700 for dem på Asos.

  kys og kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød!
   Jeg gav 1000 kr. på nikes hjemmeside :)

   Slet
 5. Har selv kigget på de her sko i lang tid og jeg synes virkelig også, at de er super fede! Men jeg kan ikke helt finde ud af, om de er store eller små i størrelsen:/
  Bruger selv str. 39, men hvad tænker du? :)

  Super fedt indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. I en af de tidligere kommentarer skrev Amalie, at hun havde i sin normale str! :)

   Slet
 6. De er så fede de sko. Elsker din blog!!
  Du laver virkelig gode og inspirerne
  Indlæg!! <3

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE