mandag den 16. juni 2014

Beach essentials

Beach essentials


Nogenlunde sådan vil min strandtaske og jeg se ud, når vi smutter på stranden... Forhåbenligvis i selskab med mine veninder, når vi tager op i mit sommerhus i næste weekend. Min nye fine skjorte fra sheinside tænker jeg også bliver perfekt til at tage over bikinien, da den er så lang og stor i det. Derudover kan jeg stort set ikke leve uden min tangle teezer (da jeg har så stort og langt hår, som nemt bliver uglet), min Avené spray og mit højt elskede hårbånd, til at få håret væk ansigtet. Solcremen kan desværre blive glemt i farten, i sær her i Danmark. I udlandet er jeg altid god med solcreme, men vi er aldrig rigtig blevet venner, fordi min hud slår ud af det. Det gør selvfølgelig heller ikke noget at dufte en smule godt, og her er jeg helt forelsket i min nye parfume fra Chanel. Hvad er jeres beach essentials, og skal i lave noget spænende i løbet af sommerferien? Selv skal jeg i sommerhus, hygge med veninder, til Schweiz og Amsterdam.

14 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud! :)
  Hvor er hårbåndet fra?
  Btw, dejlig du er blevet rask og er tilbage igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld, har nu set hvor hårbåndet er fra ;))
   Hvordan har du kunne købe fra forever21? (Jeg kunne ikke vælge DK som levering sadresse!..)
   - knus :)

   Slet
  2. Mange tak!
   Jeg har købt det i deres butik i London :)

   Slet
 2. Solbriller og hørertelefoner til mobilen, det må være det vigtigste for mig, at have med på stranden. - Og så selvfølgelig solcreme, til min meget sarte hud :( Det med Schweiz og Amsterdam lyder da temmelig hyggeligt, forhåbentlig vil du stadig blogge i ferien? Jeg skal selv et smut til USA og også lidt Sverige med familien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også nogle store musts for mig - især mobilen!
   Glæder mig skam også, og USA lyder heller ikke helt dårligt, haha :)

   Slet
 3. Du vil elske Amsterdam! Har selv lige været der og det er den fedeste og hyggeligste by!

  SvarSlet
 4. Lavede faktisk et indlæg ang. mine sommer planer her forleden:)
  http://isabella-jl.blogspot.dk/2014/06/summer-plans-2014.html

  SvarSlet
 5. Hvad med en sommer give-away?

  SvarSlet
 6. Super flot collage, og nogle fede essentials jeg helt klart vil benytte mig af ;-) Jeg har i lang tid gået og ledt efter Famous Bronzeren som du har da jeg syntes at den ville være perfekt her til sommer, men jeg kan simpelthen ikke finde den nogle steder :-(, hvor har du købt din? Det lyder dejligt med sommerhus med veninderne, jeg skal selv 2 uger til Rhodos med min moster og hendes familie, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til :-D<33

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor lyder det også dejligt!
   Tak. Fik den i en goodiebox, desværre :(

   Slet
 7. Jeg eeeelsker dine Havaianas klipklapper med dyreprint! Jeg har ledt efter dem på nettet, men kan bare ikke finde dem. Hvor har du købt dine? :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE