søndag den 25. maj 2014

Summer workouts


Man kan jo næsten ikke undgå emnet træning her op til sommerferien. Jeg har styrketrænet/løbet i et 1,5-2 år nu, og derfor kan jeg jo dele lidt af mine erfaringer, ikke fordi jeg ved meget, men jeg ved i hvert fald, at i godt kan lide den slags indlæg. Som jer der har fulgt med i længere tid ved, er jeg meget målrettet, perfektionistisk og selvdiciplineret, så derfor har det aldrig været svært for mig at komme i gang, selvom jeg ikke så ofte har den store lyst til at træne. Jeg elsker at opnå resultater og se forandringer, og det kan man i hvert fald komme til, hvis man træner - det synes jeg er vildt fedt. Det var først for omkring et års tid siden, jeg begyndte at tænke på hvordan min krop så ud, og hvordan andre så på den. Det var faktisk også der, jeg begyndte at styrketræne, fordi jeg fandt ud af, at jeg selv kunne være med til at bestemme, hvordan min krop skulle se ud. Siden da har jeg også fundet frem til nogle gode trænings videoer, som er utrolig effektive, når vi taler styrketræning. Jeg har samlet en playliste nedenunder, hvor de fleste af de videoer, som jeg træner til, når jeg træner hjemme, er med i. Men før i tænker, WOW, hun er godt nok trænings fikseret, så tro om igen. For godt nok træner jeg 2-3 gange om ugen, men som jeg har nævnt før, spiser jeg fuldstændig som alle andre teenagere - altså der bliver spist usundt hver dag. Og jeg er altså ikke typen der springer morgenmaden over (!!!) ;)I denne playliste indgår der videoer fra to forskellige kanaler, nemlig LivestrongWoman og Blogilates, som jeg har nævnt flere gange. Jeg starter altid ud med Casseys Fat burning cardio warmup, og titlen beskriver videoen i sig selv. Udover det er der nogle blandede videoer, hvor der bliver fokuseret på de steder, som jeg selv fokuserer på, nemlig mave og numse. Eftersom det er blivet bedre vejr, kommer jeg faktisk næsten ikke i fitness centeret (well, har også lidt dårlig samvittighed over det, da der bliver betalt for det herhjemme), men i stedet tager jeg den nemme løsning, som for mig er en løbetur på enten 4 eller 5 km.

Jeg håber i fik noget inspiration til at komme i gang, og evt. til at prøve mine yndlings træningsvideoer i playlisten henover. Husk, at det ikke hander om at opnå et ideal, men at det handler om at opnå personlige realistiske resultater. I er velkommne til at stille yderligere spørgsmål, hvis i har nogle. Knus Amalie

21 kommentarer:

 1. Elsker din blog! Går du til en sport (f.eks. fodbold)?

  SvarSlet
 2. Lige et spørgsmål der ikke har noget med det her indlæg at gøre...
  Den svamp som du har hugget inde i MAC, kan man købe noget tilsvarende? Også fra andre mærker?
  Eller skal jeg simpelthen finde min indre tyveknægt frem? (((((:

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg tror du må finde din indre tyveknægt frem :D
   Men jeg har lige købt en ny svamp, som vidst hedder en beautyblender - den har jeg købt i h&m, men den er en del "hårdere" en svampen :)

   Slet
  2. okay! tak for svar smukke :)

   Slet
 3. Hej Malle <3

  Når du så styrketræner til de videoer, er det så dem alle sammen eller kun et par stykker?

  Hvis det kun er et par videoer du træner til, hvilke er det så? <3

  xoxo T <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, jeg tager ikke alle i playlisten på en gang - men jeg skifter lidt fra gang til gang.
   Dog bruger jeg altid opvarmningsvideoen <3

   Plejer at træne videoer i 30-40 min., når jeg gør det.
   Knus

   Slet
 4. Du har virkelig brugt tid på dette indlæg!! - skønt :-)

  PS. Det er virkelig en fed blog du har fået opbygget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har jeg - tak fordi du har bemærket det <3

   Slet
 5. Er det dine flotte brune ben i højre hjørne? <3
  Super flot og inspirerende indlæg!

  SvarSlet
 6. Du er et dejligt menneske, Amalie, og jeg elsker, at du også understreger, at du også spiser usundt ;P

  SvarSlet
 7. super fedt indlæg!! tak for inspiration smukke! xoxo

  SvarSlet
 8. Går du til en sports aktivitet som dans osv.?

  SvarSlet
 9. Hej!
  Jeg har lige lavet fire af videoerne - det var hårdt. Ellers et super fint indlæg, for min skyld må der gerne komme flere af dem :-)

  SvarSlet
 10. Hvor har du fundet maden oppe i højre hjørne?

  SvarSlet
 11. Det kan jeg ikke huske. Weheartit, tror jeg :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE