fredag den 27. december 2013

Guide til min udvidede hverdags hårrutine - med got2b produkter


De tre produkter i ser henover, er de tre vigtigste produkter i dette sammenhængen - derudover har jeg også suppleret med et andet produkt fra got2b, nemlig deres rockin' it outlasting hold hair spray. Det første produkt er guardian angel 220 C heat protection, som er en fantastisk velduftende varmebeskyttende spray. Det næste produkt er powder'full velumizing styling powder, som giver en sindsyg volume til håret! Det tredje produkt er smooth 'n chic smoothing lotion, som bruges til at tæmme krøller og holde krus på plads. Som titlen siger, er det her en udvidet guide til min hverdags frisure, enjoy!

Step 1: Var der nogle der sagde messy hair? Gå i bad aftenen inden, du vil have denne frisure (det fungerer også med helt tørt hår, det er bare en anden slags krøller), og hvis du som mig, har tykt og langt hår, kan det være en god idé at føntørre håret, inden vi går til næste step, for at undgå at hovedbunden bliver fugtigt. Jeg bruger min Bosch hårtørrer og selvfølgelig varmebeskyttende spray. Btw. ser i mit fuldstændig naturlige hår her, kan i nu forstå, hvorfor jeg glatter det forreste?
2 step: Nu er det tid til det væsentlige i denne guide - nemlig krøllerne. Jeg har en meget sød mor (hehe), som (næsten) hver dag laver en fransk fletning på mig, så jeg dagen efter kan have nogle VILDT flotte krøller! Inden du (eller din mor, søster eller mormor?) laver den franske fletning, er det MEGET vigtigt, at håret ikke er for fugtigt - for hvis det er det, er det for det første skadeligt for dig hår, men derudover giver det ikke de store flotte krøller, men i stedet nogle slaskede nogle, haha. 
3 step: dagen efter skal du spraye hårspray på fletningen, så krøllerne holder længere. Her er det vigtigt, at du bare lige sprayer det let over fletningen, så det ikke ser stift ud. Jeg bruger som sagt got2b's rockin' it outlasting hold hairspray.
4 step: well, så er det blevet tid til at få fletningen ud, og så skulle det meget gerne ligne det henover, medmindre du selvfølgelig enten har lavet det i fugtigere eller tørrer hår end mig. Det er naturligt, og meget bedre for håret end krøllejern!
Nu er det så her, de fleste af jer ikke skal gøre noget, og derfor kan man vel ikke kalde det "et step". De krøller i ser på andet billede, er nemlig dem jeg glatter nu, og selvfølgelig bruger jeg også min varmebeskyttende spray fra got2b.
5 Step: Nu skal vi have lidt ekstra fylde i håret, og derfor bruger vi volume pudderen i rødderne, og massere det ind i håret.
6 step: Til sidst bruger vi smoothing lotionen. Jeg bruger et par pump, kører det rundt i håndfladen og påfører det i mit hår.
AND WE ARE DONE! Det var det færdige resultat, som jeg selvfølgelig selv er helt vild med! Jeg håber virkelig, virkelig at i kunne lide dette post, da jeg har brugt rigtig lang tid på det! Jeg er nok ikke den eneste, som ofte ikke ved, hvad man skal stille op med sit hår, men denne frisure, synes jeg selv er en vinder! Juleaften havde jeg dette hår, og selvfølgelig bliver det også det til nytår. Hvilke frisure skal du have til nytår? Det ville gøre mig glad, hvis i ville smide en kommentar med jeres mening, og selfølgelig hvis i har nogle spørgsmål. Følg med på facebook HER. Kys

26 kommentarer:

 1. Hvorfor kan man kikke blive fast læser af din blog via Google friend connect?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så irriterende, den "gadget" man bruger, så man får den på ens blog er væk :(

   Slet
 2. Gid jeg havde hår som dig!
  Hvornår kommer dit jule haul ud?

  SvarSlet
 3. Hvor er din morgenkåbe fra? Eller hvor har du købt den?

  SvarSlet
 4. Ville ønske jeg havde noget hår som dig!!
  Dit hår er rigtig flot, og det er den "frisure" også!!

  SvarSlet
 5. Jeg har også slev rigtig tit den frisure;) den er super flot, og tager ikke alverden tid at lave, selvom det ser sådan ud <3
  Til nytår vil jeg glatte mig hår

  SvarSlet
 6. jeg tror jeg skal prøve denne skønne ide til nytår :-)

  SvarSlet
 7. Fint! :)
  - Hvor er dit flotte spejl fra!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er fra ilva, men det er et år gammelt og det sidste der var, desværre..

   Slet
 8. Det er virkelig flot <3 Og seriøst, hvor er dit håt flot!!!
  Vil du ikke vise os dine julegaver? <3

  SvarSlet
 9. Troede jeg var den eneste der ikke kan finde ud af at lave fransk fletning på mig selv, hæhæ... Min mor hør det også altid :)
  Du har det flotteste hår! <3

  SvarSlet
 10. Du har sådan et smukt hår.
  Jeg gav den hårserie til en bekendt i julegave.
  Hendes hår er blevet mærkeligt efter at hun fik leukæmi, hun tabte alt håret og noget nyt strittende der voksede ud.
  Håber du er glad for serien.

  Glædelig bag jul.
  Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også din bekendte blev glad, jeg er i hvert fald glad for produkterne!
   1000 tak!

   Knus

   Slet
 11. Hvad mener du med, at du glatter krøllerne ud? Har du ikke krøllerne fra fletningen?
  Ellers er det et super godt indlæg. Du burde lave flere indlæg om hår og også nogle om make-up:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du læser med i indlægget, og ser andet billede ved du hvorfor ;-)
   Tak!

   Slet
 12. Jeg elsker dette look, har selv brugt denne metode mange gange, men har ikke tænkt på at spraye hårspray på fletningen før man tager den ud, det skal prøves! det ser i hvert fald fantastisk ud til dig! :)) håber at du vil tjekke min blog

  www.by-kathrine.blogspot.dk

  SvarSlet
 13. Elsker din blog! Hvor har din søster købt den hvide kjole, som hun har på i dit indlæg om frankrig?? Og har hun en blog?

  SvarSlet
 14. Du det flotteste hår søde Amalie!
  Hvor er din sorte sweater fra?❤️

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE