søndag den 1. december 2013

Amalies adventskalender #1 | Info og give away - Marc by Marc Jacobs ur og Comwell & V6 goodiebox


YAY PIGER, så er min første adventskalender ude med en masse hygge info og en STOR give away, som i kun kan deltage i på youtube, tryk lige her. Jeg var vildt overgearet i videoen, sorry sorry, var bare så excited over det hele, hehe. Håber i tager godt i mod videoen! Glæd jer til næste adventsvideo. Knus 

11 kommentarer:

 1. Hvordan deltager man i den første præmie?? - fedt juleheader, god juuul

  SvarSlet
  Svar
  1. Du deltager i begge give aways samtidig på linket i teksten henover. Tak og i lige måde :)

   Slet
 2. Hvad betyder subscrib

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den måde, du følger personer på youtube.

   Slet
 3. Hej Amalie!
  Så lige din trænings rutine og ville lige spørge om hvor lang tid du har trænet? Hvor lang tid tog det for dig at få resultater?
  Og i min familie er vi ikke så sunde, altså vi spiser ikke junkfood osv, men vi spiser sådan "fedtet-mad, hvis du forstår. Hvad kan jeg gøre for at spise sundt så, for det er lidt svært for mig at spise andet end min familie.
  Og det sidste jeg vil spørge om skal på ingen måde menes ondt, men det er bare et spørgsmål, er du naturlig tynd? Altså har du altid haft et mellemrund mellem benene osv? (-:

  ser frem til svar! :-D

  SvarSlet
 4. Hvilket ur fra marc jacobs vil du vælge hvis det var dig?:)
  Elsker den her giveaway:)

  SvarSlet
 5. Hej Amalie!
  Jeg har først lige oprettet en "bruger" på youtube, og ved ikke helt hvordan det fungere... Jeg har trykket abonner, men kan ikke finde knappen subscrib (staves?)
  Abonner er nok det samme som subscrib bare på engelsk, men ville bare være sikker.... Det er en virkelig fed give away! Havde faktisk ønsket mig et af de ure i får vejen, så det var perfekt! <3 Elsker seriøs din blog, og har fulgt helt med fra starten.... Lige et til spørgsmål. Har du ikke gået til basket engang? MVH Mathilde <3 ;)

  SvarSlet
 6. Hvad hedder sangen i starten af vidoen

  SvarSlet
 7. hvordan får du overskriften til at stå i midten? :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE