lørdag den 30. november 2013

V6 & Comwell - vintertips til hud og pæne tænder

Vinteren VIRKELIG på vej, og vi kan vel godt blive enige om, at det ikke altid er lige nemt at holde tænder hvide og læber, hud og hår fugtet på denne kolde tid. Jeg har modtaget den fineste goodiebag (yup, i en kasse, nice right?) med 7 pakker V6 tyggegummi, et V6 håndklæde og tre lækre produkter fra Comwell.

Jeg får RIGTIG nemt tørre hænder, nærmest halvdelen af året er mine hænder fuldstændige tørre, da jeg også har døjet med vintereksem siden jeg var baby, derfor er det altså super smart at have en håndcreme med sig rundt alle steder. Der er altså heller ikke altid nemt, at holde sine tænder hvide, specielt ikke hvis man drikker meget te og kaffe, derfor er det en god idé at bruge en whitening tanpasta. Derudover er jeg også en sucker for tyggegummi (ja, bare spørg mine klassekammerater - der er ikke grænser for, hvor ofte jeg bliver bedt smide mit tyggegummi ud). Jeg elsker følelsen af en frisk mund, virkelig. Ansigtet og kroppen er heller ikke nem at have fugtet henover vinteren, jeg bruger derfor en scrub til både ansigt og krop, som fugter, fjerner dåde hudceller og en række andre ting - OG OG OG en god fugtighedscreme er også super vigtigt! Håret skal også gennemfugtes, der gør jeg med en hårmaske og hårolie.

Det er ikke kun mig, der kan få fat i overstående lækre goodiebag fra V6 og Comwell, en af jer har nemlig også mulighed for bla. at vinde en i morgen (YAYYY, MIN FØRSTE ADVENTSVIDEO). Indtil da vil jeg kraftigt anbefale jer at deltage i konkurrencen om et spaophold hos Comwell HER - i kan læse betingelserne for deltagelse på linket. Husk at følge med på instagram (@amaliehoelgaard), knus.

10 kommentarer:

 1. Hvordan er det at du har fået fat idet? synes ikker rigtig det stod i teksten:)
  Og er det noget man kan købe, udover at vinde det?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fåret det sendt.
   Ja, du købe tingene undtagen håndklædet hver for sig :)

   Slet
 2. Hej Amalie!
  Har du tumbler? Hvia ja, vil du så ikke lige linke den?
  - og vil du ikke være sød og tjekke min tumblr ud, og måske følge den?
  God weekend <3

  nannafrokjar.tumblr.com

  SvarSlet
 3. Hey Amalie.
  Random spørgsmål, men skal du konfirmeres?

  SvarSlet
 4. Vil i ikke kigge forbi min blog almafranks.blospot.dk lavede den i går.. Der kommer en giveaway ved 25 faste følger ❤️

  SvarSlet
 5. Kan du ikke lave et indlæg med jule - nytårs kjoler?

  SvarSlet
 6. Hej Amalie

  Whitening tandpasta skulle ikke være helt så effektiv som det påstås af producenter, i følge en engelsk test som er foretaget af Daily Mail. Se evt. mere på http://www.bt.dk/kvinder.bt.dk/whitening-tandpasta-er-spild-af-penge

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE