onsdag den 11. december 2013

1. Det er tid til julekalender, altid hyggeligt! 2. December står helt klart i familiens tegn, så der er en masse familie-hygge. 3. Man kan ikke komme uden om, at December også står for kage, slik og god mad! 4. Det er gave tid, hehe. Hvem elsker ikke at få gaver? 5. Der er pynt over alt - juletræer, lys, julehjerte og stjerner. 6. I December får vi også ferie, jeg ELSKER juleferien. 7. Nissevenner i klassen er altid vildt sjovt, hvis altså man har en god nisseven, haha. 8. Sne. Jeg elsker sne, så længe det ikke er slud, og betyder at jeg ikke kan komme til og fra skole. Det lyser virkelig op over alt. 9. Juledagen er stadig en af mine yndlings dage, lige meget hvor gammel jeg er. 10. December betyder også nytår, og det er altid vildt nice at starte på et nyt år.

8 kommentarer:

 1. Total malplaceret, men Amalie; jeg er ret vild med din nye header. Godt være, den er enkel, men flot, det er den. :-)

  SvarSlet
 2. Er helt enig! Håber såå meget at vi får en hvid jul :)
  .. nytår er dog ikke noget jeg ligefrem ser frem til!

  eslublog.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Er lige så vild med december - bortset fra det med sneen, den kan jeg godt undvære ;-)
  Er ret vild med dit forrige outfit!

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. hej amalie.
  er så vild med din blog! så jeg tænkte på om vi måske skulle følges?

  giv mig endelig en besked her http://annesophielynge.blogspot.dk
  knus fie

  SvarSlet
 5. Vil du gerne over på blggers delight, en dag...... det ville da være mega fedt! eller hvad er din mening om bloggere der går fra blogspot til bloggers deligth ?

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE