lørdag den 23. november 2013

Things you didn't knew about her..

 • Malle bruger MANGE forkortelser! F.eks. Perf, opperen, irri, mu, telef, commi, seri osv. Det er ikke altid man ved hvad hun mener, hehe.

 • Malle er den syyyygeste controlfreak (!!!!!!). Hun skal have styr på fucking ALT, ellers går det bare ikke. Så begynder hun at skælde folk ud, og hun kan endda få vejrtrækningsproblemer.

 • Hun planlægger altid mange uger frem, fordi hun hader ikke at have nogen aftaler. Nogle gange kan man få en besked fra Malle, hvor der står noget i retning af; "Kan du være sammen d. 10. December? Altså om 3 uger?"

 • Malle bruger hele tiden udtrykket "hvor er det slemt".

 • Af uforståelige årsager hader Malle vingummier. I dont get it (!!!). Men til gengæld elsker hun chokolade.

 • Som mange af jer nok ved, glatter Malle sit hår op til flere gange om dagen. Hun hader sine krøller, og forlader ikke huset uden at have glattet hår (selvom de er overdrevet cute!!)

 • Malle taler tit om, at nu skal hun til at købe alle mulige dyre kvalitetsvarer.. Men alligevel ender hun altid i H&M, hehehe ;)

 • Malle kan ikke klare gyserfilm. Hun får traumer op til flere dage efter.

 • Malle laver  meget sund mad !! Hver gang vi skal lave noget mad, har hun fundet endnu en ny opskrift, på et eller andet sundt lort.

 • Hvis man nu skal være sammen med Malle, og man diskuterer hvem det skal være hos, siger hun altid "Ej, mit værelse roder vildt meget, så det kan ikke være hos mig". Men det er noget lort! Hendes definition af rod, er hvis der bare er én lille bitte ting, der ligger et sted den ikke hører til. - Og derfor ender vi alligevel altid med at være hos hende ;)

 • Malle elsker slik (alt andet end vingummier, hehehe), og har intet imod at bruge op til flere timer på at komme hen til en god slikbutik en weekendaften.

 • Mange af Malles veninder læser hendes blog, men én af de ting Malle ikke kan klare, er når vi ser hendes videoer, mens hun er der. Hun hader det!! Hun synes det er vildt akavet.

Skrevet af Caroline Krogh (insta: @carolinekroghh ;)))) - Malles veninde. 

Jeg synes at Almas veninde, havde lavet et vildt sjovt indlæg omkring Alma, så Caro ville også prøve det. Håber i kunne lide indlægget, hehehe. God aften! 


13 kommentarer:

 1. Ahh, hvor sødt <3 Jeg er virkelig også kontrol menneske. Hvis jeg f. skal med tog osv. skal jeg bare hvide præcis, hvor kl. det går, og hvornår jeg skal være på banegåren osv. Du er IKKE den eneste! hahahahah

  SvarSlet
  Svar
  1. haha, har det på samme måde!!! dejligt at jeg ikke er alone!

   Slet
 2. Haha, hvor er du sød! Jeg ville lige spørge om hvornår du har fri de forskellige dage, og forresten har du en mega god blog <3

  SvarSlet
 3. Hvor er din vinterjakke fra? :D elsker din blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer i min næste video i den kommende uge ;)))) tak!

   Slet
 4. Hvad står 'mu' for? :) men rigtiG hyggeligt indlæg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, den er også svær. Mu har jeg brugt, hvis jeg mener musik, haha :)

   Slet
 5. Ej hvor et fedt indlæg, der blev man lige inspireret :-)

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 6. hvorfor er din insta egentlig privat, hvis du gerne vil have folk skal følge dig og se dine billeder? <3 virkelig inspirerende blog!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har før oplevet, at nogle "stjal" mine billeder + at jeg gerne vil se, hvem der følger mig, og det får jeg ikke rigtigt gjort, hvis jeg ikke accepterer dem selv :) Tak!

   Slet
 7. Ej hvor er det cute skrivet, kan helere ikke gå ud af døren uden, at havde glatted hår har og så krøller.<3!

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE