lørdag den 13. april 2013

WorkoutUha, det her er et efterspurgt indlæg! Jeg ved at mange af jer derude, godt kunne tænke sig at vide hvordan jeg træner - udover løb og basket. Henover kan i se nogle af mine yndlingsvideoer fra blogilates. Træner faktisk ikke til andre videoer end hendes, når jeg hjemme træner. Hun laver nogle vildt gode motiverende videoer, og jeg specielt vild med hendes "victorias secret" videoer. I kan finde alle hendes videoer her, og jeg kan sige jer, at der er mange, haha! Damen bag i de her videoer, har faktisk også en anden kanal, hvor hun snakker og laver sunde opskrifter - dem har jeg også prøvet nogle af. Træner i til nogle videoer på youtube? Hvilke? Er der egentligt flere slags indlæg, i trænings emnet, som i gerne ville have jeg lavede? Knus Amalie.

13 kommentarer:

 1. Hej Amalie! Jeg hjemmetræner osse, og jeg finder nogle på Youtube. Jeg kan varmt anbefale youtube kanalen: Power Girl Fitness.

  SvarSlet
 2. Hej Amalie! Super fedt indlæg! Jeg hjemmetræner også når jeg får taget mig sammen til det og jeg bruger faktisk også præcis disse videoer :) Jeg tænkte på.. Når du så træner hvor ofte om ugen laver du så en af de her videoer? Består én workout for dig én enkel af disse videoer eller flere? Altså sådan hvor tit laver du de her videoer? Håber du forstår hvad jeg mener, haha :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget forskelligt! Ca. en gang om ugen, og så laver jeg fra 1-3 videoer :)
   Mange tak!

   Slet
 3. Fedt, kan du skrive tilbage når du har tjekket? Om det var noget for dig? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Har tjekket! Vil prøve en af videoerne på et tidspunkt :)

   Slet
 4. Hej din smukke tøs.
  Super fedt med de videoer der, det bliver min nye routine.
  Løber du også?
  Og jeg kunne godt bruge lidt sunde opskrifter, til noget der kan erstattes med ''Fredags slik'' eller i det hele taget bare nogle opskrifter så
  man dropper alt det søde.
  Knus :-))<33333

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde,
   Som jeg skriver henover, er det udover løb, her for tiden løber jeg en gang om ugen..
   Jeg har endnu ikke prøvet nogle "gode" opskrifter, og leder stadig..

   - Amalie

   Slet
 5. Hej Amalie.
  Har du gjort noget bestemt for at få overskriften på indlægget til at stå i midten. Lidt underligt spørgsmål, men kan simpelthen ikke gøre det på min blog. Den bliver ved med at stå ude i venstre side. Har prøvet alt..

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Jeg har brugt html kode, søg på google på "få overskriften i midten på blogger" - så tror jeg den er der :)

   Knus

   Slet
  2. EJ MANGE TAK!!!

   Slet
 6. Hej Amalie det mig IGEN. :)

  Ville, bare lige høre om du havde prøvet en Video, alså Power Girl Fitness? <3

  SvarSlet
 7. Hej Amalie. Ved dette er et semi gammelt indlæg, men de fleste elsker jo dine ben og mave(!!!!!), så måske du kunne skrive om hvordan du træner dine ben og mave? :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE