tirsdag den 2. juni 2015

Preparing for exams


Disse dage bliver brugt på forbedredelser til min første eksamen på torsdag, god morgenmad og en del mere søvn, end jeg er vant til. Læseferien betyder for mit vedkommende en masse frihed, og dermed også flere chancer for overspringshandlinger. Jeg er heldigvis godt til at hive mig selv fat i nakken, når det virkelig gælder, og det gør det altså denne gang. Midt i alt det her læseri, har jeg heldigvis noget at se frem til. På onsdag om en uge har jeg nemlig fødselsdag, og det fejrer jeg med nogen af mine tætte veninder på lørdag. Kunne i tænke jer, at se billeder af det, når vi kommer tættere på? A

11 kommentarer:

 1. Hvor er dine sko fra? De er virkelig flotte!

  SvarSlet
 2. Hvad mener du med at det virkelig gælder denne her gang? Du går jo i 9., så er eksamner objektivt set ligegyldige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil mene, at det der kommer til at stå på ens afgangsbesvis er relativt vigtigt (i hvert fald for mig), selvom man har sikret sig en gymnasieplads :)

   Slet
  2. Det er vel kun vigtigt på den personlige plan, hvis man kan sige det på den måde. Afgangsprøverne - som det jo helt korrekt hedder - har jo ingen indflydelse på ens fremtidige muligheder. Jeg havde det alligevel sådan, at som den perfektionist som jeg nu er, så ville jeg meget gerne præstere. Sådan tror jeg helt sikkert, at mange har det.

   Slet
  3. Det har du helt ret i - det er også primært derfor, jeg ønsker gode karakterer :)
   Jeg skrev også kun, "når det virkelig gælder", fordi jeg selv mener at det er vigtigt at yde sit bedste, fordi det er de karakterer man afslutter folkeskolen med og dermed også dem, der sætter streg under 10 års skolegang.

   Slet
 3. Vil du smide et link til skoene?

  SvarSlet
 4. Jeg ønsker gerne billeder fra lørdagens begivenheder - og tillykke med på onsdag! 😜

  SvarSlet
 5. Meget gerne billeder!!

  SvarSlet
 6. Hvilket gym skal du gå på? Og hvilken linje?

  SvarSlet
 7. Hvordan er sandalerne i størrelsen? :) De er super flotte!

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE