fredag den 1. maj 2015

Q&A #2


Der var stadig en del spørgsmål, jeg ikke fik svaret på sidst (link) i min q&a, så jeg tænker at jeg i dag vil svare på nogen flere. Hvis i stadig har nogen spørgsmål til mig, er i velkomne til at stille dem i kommentarfeltet, og så vil jeg svare på dem næste gang.


Hvad er din livret? Min all-time favorit spise må nok være sushi, men jeg er også helt vild med min mormors mad.


Hvad bliver dit næste køb? Jeg regner med at købe en hvid blazer, som jeg tænker bliver rigtig fin til sommer. Jeg er i det hele taget meget inspireret af sommertøj i år.

Hvad er din ynglings tv-serie? Jeg må klart indrømme, at jeg er stor fan af reality tv, da jeg synes, det er SÅ underholdende. Derudover elsker jeg at se Catfish på MTV, De unge mødre og Singleliv - de sidstnænvte er jeg godt klar over, ikke er så normale for en 15 årig pige, haha.

Er du god i skolen med hensyn til karakterer? Jeg er meget perfektionistisk hvad angår rigtig mange ting, derfor er jeg heller ikke typen der bare kan lænde mig tilbage i skolen. Jeg lægger aldrig på under syv i standpunktskarakterer, så på den måde er der også noget godt ved at være perfektionistisk.

Hvor lang tid har du tænkt dig at blogge? Indtil jeg ikke synes det er sjovt længere. At blogge er meget tidskrævende, så jeg har det sådan, at det ikke skal ses som værende en pligt.

Hvordan skal din forårsjakke se ud i år? Jeg bruger min læderjakke, og så tænker jeg, at jeg også skal begynde at bruge min denimjakke igen.

Hvad er dit farvorit smykke? Jeg har ALTID mit smukke armbånd fra Me & Audrey på, som jeg fik til min konfirmation - så det må nok være det.

5 kommentarer:

 1. Amalie, du får lige et kæmpe klap på skulderen for dit arbejde her på bloggen. Jeg følger med fast, og jeg elsker, elsker, elsker dine indlæg, og at du uploader så ofte som du gør. Stort credit til dig og bloggen.
  Knus fra Mathilde <3

  SvarSlet
 2. Hvor får du oftes din inspiration fra?

  SvarSlet
 3. Lækker, lækkert outfit!
  Din grå trøje som du har på indeunder din jakke, hvor er den fra? Har du eventuelt et link til den? :-)

  SvarSlet
 4. Syntes det er vildt fedt, at du er så ærlig, når du svarer på spørgsmål!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Bedsteforældre kan bare noget i et køkken!

  - Anne

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE