lørdag den 30. maj 2015

Goodbye to my comfort zone


Godaften piger! Så har læseferien langt om længe ramt mig. Det har jeg godt nok set frem til og ventet på længe, og nu er det endelig for real. I går havde jeg min sidste skoledag, og jeg er nu færdig med 10 år på den samme folkeskole - så vildt at tænke over! Nu har jeg fem mundtlige eksamener forude, som i den grad bare skal overstås, og SÅ kan jeg gå på sommerferie. Efter sommerferien starter jeg på gymnasie, hvilket bliver meget anderledes, da jeg er bedst til de trygge rammer. Jeg kan dog godt mærke, at jeg har brug for, at der sker noget nyt. 

I morgen står jeg i øvrigt på Søllerød loppemarked som lægger på Holte Stationsvej. Det var egentligt ikke planlagt, men eftersom min mor og søster havde en stand, og jeg havde flere sække fyldt med tøj og andre sager, som jeg ikke bruger, valgte jeg at tage med, da jeg med sikkerhed ikke ville bruge tiden på noget fornuftigt alligevel, haha. Så hvis i bor i nærheden må i endelig kigge forbi ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Amalie, kunne du ikke lave et indlæg om sommer shorts, og hvilke shorts du synes kunne være fede til sommer? Er nemlig helt lost på det punkt, og du plejer altid at have nogle rigtig fine ideer. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også et svært spørgsmål. Er ikke selv så inde med shorts, og har også svært ved at finde nogen fine.. :/

   Slet
 2. Hvor har du dit kostume fra, det er vildt sødt ? :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE