mandag den 27. april 2015

The denim trend

The denim trend

Her for tiden ser jeg rigtig mange outfits præget af denim på den ene eller anden måde, når jeg render rundt i gaderne inden i København. Jeg har længe tænkt over at købe mig et par overalls, som fx. de sorte i ser på collagen henover, men jeg må nok indrømme, at jeg nok ikke ville turde tage dem på, selvom jeg synes de er så cool. Derimod vil jeg hellere end gerne i føre mig en denimjakke, gerne en hvid en af slagsen, da jeg synes den giver et vildt fedt touch - og den tør jeg altså godt tage på, haha ;) Skal i også have anskaffet jer noget mere denim til forårs og sommer gaderoben?

11 kommentarer:

 1. SUPER LÆKKERT!!

  SvarSlet
 2. Har det på samme måde med de overalls, jeg synes de er virkeligt fede, men jeg tør ikke at hoppe i sådan nogle - dog overvejer jeg kraftigt at anskaffe mig en hvid denimjakke, da jeg også synes de er for lækre :)

  SvarSlet
 3. Hehe, hvor er jeansene på collagen fra? De grå med samlingen på knæene? SUPER lækre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal bare trykke på collagen, så kommer du videre til webshoppen :)

   Slet
 4. Er også helt vild med overalls, men ved som dig ikke rigtig om jeg "tør" have dem på til skole osv. Vil dog rigtig gerne have en denimjakke og et par boyfriend jeans;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt, at jeg ikke er den eneste, haha :) Lyder også godt!

   Slet
 5. Hvor er den hvide jakke fra, den ser så lækker ud!!

  SvarSlet
 6. Er helt vild med The Denim Trend i år!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Hej amalie, jeg har købt et par sorte overalls med korte ben, men jeg aner ikke hvad man kan have på af trøje har du en ide?

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE