onsdag den 7. januar 2015

Get the instaphoto #3

Get the instaphoto #3
Der var mange, som efterspurgte et "Get the instaphoto" indlæg med dette billede, som jeg postede på min instagram for en uges tid siden, så det skal i da have! Jeg er i øvrigt rigtigt glad for, at i har taget så godt i mod idéen med den her slags indlæg, det er simpelthen så fedt. Pelsen i spotter henover, er faktisk helt ny, kunne i tænke jer et outfit med den snart? Husk endelig at følge mig på min instagram (@amaliehoelgaard). Knus

25 kommentarer:

 1. har du et link til den pels? kan virkelig ikke finde nogen pæne under 1000 kroner!

  SvarSlet
  Svar
  1. http://www.ebay.com/itm/New-women-Real-Fur-Ostrich-Feather-Fur-Coat-Jacket-winter-Fashion-luxury-31002-/271429917091?pt=UK_Women_s_Coats_Jackets&var=&hash=item3f327bd9a3
   Ret sikker på det er denne her :)

   Slet
 2. Super fedt!! Er helt vild med dette koncept, da man meget ofte spotter lækre items på din instagram. ;))
  Btw, er helt vild med dine guld-detaljer. Ved du, hvor dit Anni Lu armbånd kan købes online? :)

  - Ja tak til outfit med pelsen!
  annamoellerlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Forstår ikke typer som dig, der forventer, at Amalie skal vide hvor hendes armånd kan købes online - medmindre hendes eget er købt online selvfølgelig! Men forhelved da, det er ikke så svært, at klikke ind på google SELV og søge på Anni Lu. Når jeg gør det, så kan armbåndet findes på hvert fald de første to sider, der kommer op. Prøv at undersøg tingene selv først, før du spørger. Kunne forestille mig det er trættende for Amalie, at alle tror hun er en eller anden omvandrende googe!

   Slet
  2. Kunne ærlig talt ikke have skrevet det bedre selv - tak til dig <3

   Slet
  3. Nu var det faktisk ikke ondt ment, mere fordi jeg syntes, det var et pænt armbånd...

   Faktisk var kommentaren positiv, så jeg synes egentlig, det er en lidt hård besvarelse at komme med. Jeg kunne forstå, at du skrev ' forhelved da', hvis jeg havde skrevet en negativ ladet hater-besked, men det var overhovedet ikke tilfældet her. Det var blot et simpelt spørgsmål.

   Slet
  4. Jeg er godt klar over, at du spørger ind til armbåndet, fordi du synes, det er pænt. Det havde jo været åndssvagt at spørge, hvis du ikke kunne lide det. Men derfor synes jeg stadig du burde have undersøgt det selv, før du behandler Amalie som din personlige søgemaskine. Især nu hvor det rent faktisk var meget let selv at finde ud af.
   Så, det var faktisk bare dét, der var min pointe. Ikke noget med om din kommentar var negativt ladet eller en hater-besked, for det kan jeg da godt se, at den ikke var ;-)

   Slet
 3. Hej Amalie.
  Jeg overvejer rigtig meget at købe de hvide sneaks fra Adidas - bliver de hurtigt beskidte og er de svære at holde rene (og rengøre)? :)

  Knus Cecilie
  bloggingbycecilie.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cecilie.
   Jeg kan faktisk ikke lide, når de er helt hvide, derfor gør jeg dem faktisk heller ikke rent, med mindre det står meget slemt til, haha.

   Knus

   Slet
 4. Fælder din pels?
  Elsker de her blogindlægs.

  SvarSlet
 5. Hej Amalie :-)
  Syntes du at jakken er stor, normal eller lille i størrelsen? :-)

  SvarSlet
 6. Hej Amalie :) Super fedt outfit. Dine strømper som du har på indenunder bukserne, hvor kan de købes? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. på billedet skriver hun at det er et ukendt mærke = hun ved muligvis ikke hvor det er fra - ellers så tryk på billedet så kan du se hvor alle tingene er fra!

   Slet
  2. Beklager meget. Havde ikke lige læst det ordentlig igennem. Tak for det, Julie :)

   Slet
 7. Elsker disse indlæg!! Det er så fedt, at du har fundet på det -især fordi ingen andre laver det <3 Jeg så på din insta, at du havde lavet burgere (som så vildt lækre ud hehe). Har du et linkt til opskrift på bollerne eller er det en I selv havde? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor godt!! Bollerne er faktisk købt, så det kan jeg ikke hjælpe med, desværre.. <3

   Slet
 8. Din månehalskæde fra Pico, er den i modellen ''Simple månehalskæde'' eller ''Vintage måne glat'' inde på deres hjemmeside? :)

  SvarSlet
 9. Hej!
  Kan man sagtens tage Calvin Kleins PJ pants på til hverdag. Altså som en del af et 'rigtigt' hverdags outfit?
  Er det ikke meget tydeligt at det er en slags natbuks? Jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg synes om det. Men umiddelbart ser dit outfit for fedt ud!
  Vh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, kan godt forstå hvis du undrer dig lidt.
   Jeg bruger dem ikke som sådan i hverdage, kun når jeg skal hen til nogen veninder eller hvis jeg har dem på, og lige skal et smut ud :)

   Slet
 10. Hej Amalie :) På billedet står der at din Balenciaga model er date. Jeg troede din model var hip? Ved du om der er en stor forskel på date og hip? Tak:)

  SvarSlet
 11. Hej Amalie <3
  Jeg ELSKER dine sko, og er faktisk også selv ude efter nogle ligende, nok bare den "normale" model - de hvide med sorte striber. Jeg ville dertil hører, hvordan de er i størrelsen. Jeg vakler nemlig mellem str. 37 og 38 normalt, og det er derfor lidt svært, at købe sko online, når jeg ikke ved hvordan de er i størrelsen? Super mange tak på forhånd!

  SvarSlet
 12. Hej Amalie!

  Er dine adidas sko de originale ?? De ser anderledes ud på striberne ?

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE