lørdag den 27. december 2014

Nytårsoutfits

Nytårs outfits

Nu er julen jo overstået, hvilket betyder at vi nærmer os nytårsaften. Her ser i mit bud på tre smukke nytårsoutfits. Efter min mening er nytårsaften den aften, hvor man kan dresse up som ingen anden tid på året, og gøre ekstra meget ud af makeuppen. Førhen har jeg ikke haft stilletter på til nytårsaften, men jeg overvejer kraftigt at klikke de midterste hjem. De er meget anderledes, i know, men jeg synes alligevel de er ret fine. Ved i, hvad i skal have på til nytår?

13 kommentarer:

 1. Hej Amalie
  den draperede kjole til højre, er lige sådan én jeg leder efter. Super smuk og enkel! Men den er ikke på Stine Goyas hjemmeside? Ved du hvor man kan finde den. På forhånd tak. Godt Nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det ved jeg desværre ikke :(
   Godt nytår til dig også.

   Slet
 2. Hvor høj er din søster egentlig? Er hun høj eller er du lav? (når man ser billeder af dig og hende er der nemlig forholdsvis stor højdeforskel)

  SvarSlet
 3. Fine, meget enkle outfits du har sammensat her! Tror jeg går efter en sort, enkel kjole der "sidder lige i skabet"-agtig, hehe. Og så tænker jeg at fyre lidt ekstra op for makeuppen - det er altid sjovt, og anledningen er jo perfekt :D

  SvarSlet
 4. Sikke fine outfits! Fik du Stine Goya kjolen i julegave? :)

  SvarSlet
 5. Ved du hvor man kan få et billigere alternativ af Stine Goya kjolen?:)

  SvarSlet
 6. Hej Amalie :)
  Super lækre outfits, har ihvertfald givet stor inspiration.

  Jeg er meget interesseret i, hvordan du redigere dine billeder og laver collager til din blog? Bruger du et program eller?
  Er selv ny blogger, så det kunne være skønt med lidt ''hjælp'' :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Jeg laver mine collager på polyvore og ellers redigerer jeg i Picasa og Camerabag2 :)

   Slet
 7. Hej Amalie :-)
  Jeg laver selv collager på polyvore, men når jeg så ligger indlægget ud på bloggen, så bliver collagen enormt lille. Hvordan får du dine til at udfylde så meget af bloggen, angående størrelse mæssigt? :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE