torsdag den 4. december 2014

Gør dig klar med mig | Chit chatSå blev det allerede torsdag, og i dag har jeg en "gør dig klar med mig" video til jer - selvfølgelig med en masse snak imens ;) Jeg håber den falder i jeres smag, og jeg lover jer, at min næste video ikke bliver lige så lang som mine to sidste har været, haha. Følg endelig med på min instagram @amaliehoelgaard, og husk at tagge dine jule instagrambilleder med #amaliesadventskalender i December måned. God aften, girls. 

11 kommentarer:

 1. Hvor er dine øreringe fra?

  SvarSlet
 2. Virkelig god video Amalie. Hvor er din lækre strik fra? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Den er fra et amerikansk mærke, som jeg udtaler i mit new york haul - kan desværre ikke huske, hvor den er fra på nuværende tidspunkt.

   Slet
 3. Jeg er selv typen, der ikke rigtig går med make-up, kun til fest selvfølgelig. Det har altså medført at jeg er rigtig dårlig alle de der navne på alle ting!! - og jeg er ikke mindst rigtig dårlig til at lægge det, men jeg synes bare at en naturlig make-up ser så flot ud!! Jeg har lagt mærke til at high-lighter er noget, der gør en forskel, og ser rigtig fint ud på mange. Har derfor nu besluttet at købe mig en.. Men har du et bud på den aller bedste, der kan købes i matas, mac eller lignende??

  PS. Jeg er totalt fan af dig ogdin blog!! Du er det mest inspirerende jeg ved :-) Det eneste dårlige ved dig og din blog, er at jeg har lyst til at bytte klædeskab med dig, fordi du har den bedste sti ever!! + vil også lige nævne hvor aktiv du er på bloggen og på youtube. Man kan virkelig mærke at du gør noget ud af det for tiden (ikke at du ikke plejer det, - for det gør du - men det er som om du er fuld af idéer for niden, hvilket jeg virkelig synes man kan mærke!!! Igen: Elsker VIRKELIG din blog!! <3 <3 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du dog skøn! Tak for din fine kommentar <3
   Du kan købe en rigtig god highlighter fra elf til ingen penge.

   Slet
  2. <3 tak for svar <3

   Slet
 4. Hej Amalie! Jeg er virkelig vild med din blog og især dine videoer <3
  Er det muligt at man kan skrive til dig privat?
  Og ikke mindst, glædelig 2. søndag i advent, glæder mig til adventsvideoen - altid så hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!!
   Du kan sende mig en mail, hvis du har spørgsmål :)

   Slet
 5. Hvilken farve er MAC bronzeren? :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE