søndag den 16. november 2014

Ask me #2 - og en nyhedHej piger. Godt nok nævnte jeg i går, at i ville få min vlog fra Vi unge redaktion i dag, men jeg kom i tanke om, at jeg havde filmet en ask me nogle uger tilbage, som jeg ikke har fået delt. Den sidste uge er gået lynhurtig, og derfor har jeg ikke fået nævnt, at jeg er blevet en del af Buzzanova, hvilket i måske allerede har spottet med banneret henover. Det kommer ikke som sådan til at betyde noget for indholdet på bloggen, så bare rolig, ingen ændringer, hehe. Det er et skide fedt network med en masse dygtige bloggere. Inden for et par dage, vil jeg vise billeder fra den foregående uge, som har været super spændende. Kys

17 kommentarer:

 1. Din instagram er mega flot, og man kan het sikkert se at du har brugt tid på den. Hvis jeg mangler lidt inspiration (billeder til insta) kigger jeg gerne ind på din som en af de første, fordi du altid lægger flotte billeder ud.;))

  SvarSlet
 2. Elsker simpelthen dine videoer !! <3 Jeg tænkte på hvilken størrelse din bluse er i, er det ikke den fra ralph Lauren du vidste i dit NY haul :-)

  SvarSlet
 3. elsker simpelthen dine videoer så meget!! de er så personligt, og så "professionelt"!! alt bliver lavet perfekt osv. du er den pæneste youtuber, og self også yndlings :) kunne du måske svare mig, hvilken str bh du bruger? er ny i bhverden, og kunne vildt gerne tænke mig en video med det.. tusinde tak på forhånd <3 og din ig er bare så perf!! :)

  knus og kram, Monica :)

  SvarSlet
 4. Hvad gør du for at få så hvide tænder?

  SvarSlet
 5. Er du model? Eller hvad lavede du på dine seneste billeder du lagde på Instagram?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er jeg ikke.
   Jeg var i praktik, og da Vi unge manglede et par modeller, blev jeg bla. spurgt :)

   Slet
 6. Hej :) er lidt i en dårlig situation mht julegave ønsker, så tænkte på om du ikke ville lave et indlæg med ideer til hvad man kan ønske sig?
  På forhånd tak

  SvarSlet
 7. hedder sangen "take me to church" af Hozier? <3

  SvarSlet
 8. Tjener du penge på at være blogger? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tjener penge på bannerne øverst, men ellers intet fast :)

   Slet
 9. Så hyggeligt at se dine videoer og læse din blog! Glæder mig til der kommer flere videoer :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE