fredag den 10. oktober 2014

Next stop: New York City

I dag er det fredag d. 10, og dermed også dagen hvor min familie og jeg rejser til New York. Jeg sidder (igen, igen) i bilen på vej mod lufthavnen, og glæder mig som et lille barn. Vi skal bo i to forskellige områder i løbet af den næste uge, hvor vi er i NY. Til at starte med, skal vi bo i nærheden  af Central Park og resten af tiden i området SoHo. Henover ser i nogle af de butikker, jeg bare må besøge. Alexander Wang, Victorias Secret,  sneakershops og USA's drugstores er i blandt dem, som jeg glæder mig aller mest til at slå mig løs i, haha. Jeg håber på at finde en helt masse lækre ting, som er billigere end herhjemme, og som jeg kan bruge i lang tid. I kan i øvrigt se frem til flere forskellige videoer. Senest har jeg optaget en i dag, som jeg regner med, at i får, når jeg er i NY, eller når jeg er kommet hjem. Hvis der bliver lidt stille her på bloggen, så tag et kig forbi min insta (@amaliehoelgaard). Nu vil jeg smutte, kys.

17 kommentarer:

 1. God tur! Er du gal jeg er misundelig :))

  SvarSlet
 2. Lav en follow me around!!!

  SvarSlet
 3. Hav en dejlig tur, - gid det var mig! ;)

  mariasschmidt.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Amalie
  Har du tænkt dig at købe sko på din tur, hvis ja hvilke har du så i tankerne mangler inspiration
  mvh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej,
   Jeg har tænkt mig at købe nogle sneakers, nok fra Adidas og Nike - er ikke sikker på hvilke :)

   Slet
 5. Hav en rigtig dejlig tur - NY er en viiildt fed by!! Jeg har et spørgsmål, og du må endelig ikke tage det som et negativt spørgsmål, men hvorfor svarer du aldrig på spørgsmål man stiller dig på instagram? <3

  PS. elsker din blog!! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Jeg synes egentligt jeg svarer på de fleste, men mange går igen, og mange af svarene kan findes herinde på bloggen. Derudover synes jeg heller ikke, at min instagrambilleder skal være fyldt op med kommentarer, om hvad jeg har på, hvor det kan købes og hvor meget det koster. Jeg håber du forstår, hvad jeg mener :) Knus

   Slet
  2. Jeg forstår fuldt ud :-) synes lige pt det er en fin besvarelse. Så hvis man vil spørge om noget til tøj, så skal man spørge på din blog? :-)

   Slet
  3. Super. Ja, det er du mere end velkommen til :)

   Slet
 6. God tur til New York - mega fed by! :-)

  SvarSlet
 7. Mens I bor oppe omkring Central Park burde I spise på Le Pain inde midt inde i parken. Super hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du mener le pain quotidien, så spiste vi faktisk på den her til morgen.
   Det er også den jeg har nævnt i mit anbefalingsindlæg fra Paris :)
   Er også helt vild med den!

   Slet
 8. Hvilke program bruger du til lave den collage du har lavet?og hvordan får du dine billeder så store?Elsker din blog:)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE