mandag den 27. oktober 2014

Interior inspiration #1


Ih, hvor ville jeg ønske, jeg boede sådan, som i på billederne henover. Jeg har altid været interesseret i indretning, og når jeg har besøgt Ikea, har mit yndlingssted altid været, der hvor de viser hvordan man kan udnytte små hjem bedst - jeg synes det er så fedt, haha! Det lyder måske lidt specielt i nogles øre, men jeg GLÆDER mig til, at jeg en dag får muligheden for at indrette et hjem. Hvad synes i om sådanne indlæg? Er det noget i er interesseret i at se igen? 

26 kommentarer:

 1. Jeg glædet mig også vildt meget til engang at skulle indrette mig eget hjem. Det er hyggelig at få inspiration på denne måde :)

  SvarSlet
 2. Kan virkelig også godt lide den ovenstånde stil! og lav endelig flere :-)

  SvarSlet
 3. Har du en Tumblr? :)

  SvarSlet
 4. JA, JA, JA! Elsker disse indlæg! Bliv ved søde Amalie <3

  SvarSlet
 5. Virkelig gode inspirations indlæg! Glæder mig virkelig også selv til engang at skulle indrette!<3

  ByIdaM.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Hvor er det sjovt, at der er mange, som har det på samme måde :)

   Slet
 6. Lige mine ord! Har det på præcis samme måde. Mine forældre har ingen sans for indretning. Jeg glæder mig til at jeg får lov til at indrette mit ejet hjem engang

  SvarSlet
 7. Skal snart fløte, og skal have et nyt værelse der. Manglede virkelig inspiration, bliv endelig ved med at lave sådan nogle indlæg....
  Virkelig fed stil!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, hvor lækkert.
   Er glad for, at du kan lide det :)

   Slet
 8. Hej Amalie, fedt indlæg!
  Tænkte på om du ikke kunne lave et indlæg med en masse forskellige vinterjakker, som du selv rigtig godt kan lide? har altid virkelig svært ved at finde en varm, men også pæn vinterjakke.
  Tak på forhånd <3

  SvarSlet
 9. Hej Amalie, virkelig fedt indlæg!
  Din bioderma makeupfjerner, er det noget som også kan bruges til at fjerne makeup fra øjnene? og bruger du kun den til at fjerne din makeup eller vasker du dit ansigt, og putter fugtighedscreme på bagefter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger den faktisk primært til at fjerne øjenmakeup, da der næsten intet ansigtsmakeup er tilbage i mit ansigt om aftenen.
   Når det kommer til at rense ansigt, gør jeg det kun når jeg er i bad. Jeg bruger et serum og en creme, efter jeg har brugt min bioderma :)

   Slet
 10. Har altid haft det ligesom dig, derfor er det virkelig fedt med sådan nogen indlæg, der må også godt komme med noget til ens værelser også nogen til små værelser måske <3 <3

  SvarSlet
 11. Jeg er helt vild med indretnings tips og tricks. Og jeg ved ikke noget bedre, end at gå er fumle med mit værelse en hel dag, besøge genbrugsforretninger mm. Så, ja! Lav endelig flere af disse indlæg! ;)

  SvarSlet
 12. Sindsyg flot collage, vi går med den samme drøm!
  -gerne flere af sådanne indlæg:)

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
 13. Har det på præcis samme måde, kan bruge en hel dag og i IKEA! :-)

  Knus
  Karoline <3

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE