tirsdag den 23. september 2014

Follow me around i ParisSå er jeg netop hjemme fra en skøn ferie i Paris! Jeg teasede lidt i morges på den her video, i ser henover. Jeg har nemlig fået optaget en masse små klip og lavet det til endnu en follow me around (i kan se mine andre HERHER og HER), så i forhåbenligt får en fornemmelse af byen, og hvad jeg har brugt tiden på dernede. De her videoer synes jeg personligt er helt fantastiske, at kunne se tilbage på, da de indeholder en masse minder. Er det også nogle i er interesseret i at se flere af fremover? Jeg kan love jer for, at der kommer et shopping haul, og derudover har jeg også bestemt mig for at lave et indlæg med anbefalinger - i virkede nemlig ret vilde med den idé! I øvrigt har jeg på instagram (@amaliehoelgaard) postet flere billeder fra Paris, hvis i skulle være interesserede. Kys

13 kommentarer:

 1. ser dejligt ud!!
  tag gerne et kig forbi min blog <3
  www.karoline-marie.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Fed video!!
  Synes du er utroligt hurtigt ude med videoen, så det er et kæmpe plus.
  Glæder mig til at se dine køb.(:

  SvarSlet
 3. På et tidspunkt i din video er der en mand i et sjovt outfit som kører på en mærkelig cykel ting, og det er vildt sjovt fordi jeg var også i Paris sidste år og der så jeg den samme mand, og jeg har endda et billede af ham haha!! Virkelig flot video!

  SvarSlet
 4. Det ser så fedt ud!! Jeg får helt vildt meget lyst til at tage til Paris lige om lidt!!! - dog har jeg ikke planer om det.. :-( Jeg synes du og din stil er vildt fed, og her på det sidste er jeg blevet ret vild mig ebay <3 Tænkte om du ikke ville lave et ebay tips indlæg med lækre ting fra ebay - det behøver selvfølgelig ikke at være noget du selv har købt, det kan også være anbefalinger, som du har fået fra andre, eller bare ting du har fundet på ebay, der ser vildt lækre ud :-)

  Vil også lige spørge om du nogensinde har fået told på noget af det du har købt på ebay, sheinside, choies eller lignende? <3

  PS. Du har den fedeste blog i hele verden!! Bête noire er seriøst min yndlingsblog <3 <3 <3

  PPS. Arbejder du? -I så fald, hvor og hvor meget tjener du så? Får du tøjpenge? -I så fald, hvor meget får du så? Får du lommepenge? -I så fald, hvor meget får du så?

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak :)

   Har desværre ikke i planerne, at lave et ebay indlæg, men jeg har tidligere lavet nogle, som stadig kan findes her på bloggen.
   Jeg har kun prøvet told en enkel gang ud af ca. 20 på sheinside.com - så tror ikke det er særlig sandsynligt.

   Ja, jeg er "babysitter", men synes resten er ret irrealevant :)

   Slet
 5. Hej Amalie!
  Det er helt klart nogle videoer som jeg gerne vil se massere flere af!
  Du er super ambitiøs omkring det her video halløj - både fordi den er ude så hurtigt, så man ikke skal sidde og vente i måneder på den, men også fordi du er super skarp til at redigere og gøre billederne lækre at se på!
  En ting jeg ville ønske var, at du filmede mens du snakkede til kameraet engang i mellem, så det ikke kun er klip med musik henover - meeeeen når det så er sagt, så forstår jeg godt, hvis du ikke har lyst til det, da jeg kunne forestille mig, at det var en smule grænseoverskridende, hvis ikke pinligt at gå og filme sig selv på åben gade! <3
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej,
   Mange tak for din kommentar! :)

   Det var egentligt også meningen, og jeg forsøgte også inden jeg fløj, men jeg kunne mærke, at det "overtog" min ferie, så jeg ikke rigtigt kunne slappe helt af.. Men det kan være jeg prøver igen en anden gang!

   Knus

   Slet
 6. Hvor er det et fedt indlæg og jeg elsker dine follow me around videoer, jeg blogger ikke selv men jeg lavede alligevel en video som jeg så kan se tilbage på!
  Jeg læste i dit sidste at du skal til NY i efterårsferien? Hvilke dag skal du flyve. Jeg skal selv afsted nemlig. Jeg flyver fredag (den dag vi egenligt får efterårsferie) omkring kl. 12!
  Elsker din blog og glæder mig til at se et haul - selv det er du så god til at lave ;-)
  Kys

  SvarSlet
 7. Ej hvor ser det fedt ud! Jeg elsker dig videoer og glæder mig til at se flere. Hvor er din lædernederdel fra som du har på i starten?? (2:07-2:09)
  Håber virkelig du har tid til at svare.

  Knus!

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE