søndag den 22. juni 2014

Amalie eller Caroline?Hej piger. Denne video har jeg haft liggende som privat i utrolig mange måneder, så eftersom jeg ikke har fået filmet i denne uge, tænkte jeg, at det var på tide i fik den at se. I går holdt jeg fødselsdags brunch for mine veninder, hvilket var SÅ hyggeligt. Lige nu er jeg i gang med at tage mig sammen (trods 5 timers søvn) til at få læst op til i morgen og på onsdag, hvor jeg skal til mundtlige prøver. På fredag får jeg sommerferie, så nu skal prøverne bare overstås, og så kan jeg få slappet af. Håber i har haft en skøn weekend og synes videoen er sjov at se. Følg med i min hverdag på insta (@amaliehoelgaard). Knus

8 kommentarer:

 1. Rigtig god, sjov og anderledes video dem vil jeg gerne se flere af! Har i mundtlige prøver i 8. klasse? Det bar jeg nemlig ikke :-)

  SvarSlet
 2. Rigtig fed og anderledes video!! :D

  Jeg har fødselsdag her om 2 uger, og er FULDSTÆNDIG på bar bund omkring ønsker. Så kunne du ikke lave er indlæg om hvad du godt kunne tænke dig, eller ønske dig hvis det var dig, og sådan...bliver nemlig altid inspireret af dig og din stil! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det kommer desværre ikke, da jeg faktisk ikke går og craver noget specielt.. :)

   Slet
 3. Hvor er I altså bare for dejlige, super sød veninder du har dig! :) Rigtig god og anderleds video! <3

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE