lørdag den 8. marts 2014

Summer feeling


OMG, hvor har det været lækkert vejr i dag! Solen gør virkelig alt for mit humør, hehe. Egentligt har jeg ikke lavet det store i dag - bare slappet af, men alligevel ikke helt, da jeg skal fremlægge projektopgave på mandag, lave skriftlig aflevering, læse op til prøver til de næste tre uger og selvfølgelig også få lavet de sædvanlige lektier. Nu er der heller ikke så længe til, at jeg rejser til London - faktisk kun to uger, og på onsdag skal jeg faktisk også til koncert, så der sker en del, haha. Jeg håber i har en skøn weekend, og nyder det gode vejr. Vi blogges.

12 kommentarer:

 1. Ja her er vildt lækkert vejr, det er det i hvertfald her i Hørsholm.. Ihh hvor jeg elsker din blog - og ikke mindst dig!! og uhh hvor ser jordbærrene lækre ud - ligesom dig ;-)

  kh. miiig<3

  SvarSlet
 2. Hej Amalie!

  Dette kommer nok til at blive lidt malplaceret på dit indlæg her, men jeg ville bare lige fortælle dig, at jeg virkelig elsker din stil. Du er klart en af mine yndlingsbloggere, hvis ikke den bedste, og efter jeg er begyndt at følge med (siden november, eller sådan noget), har jeg virkelig været vild med din stil. Jeg er selv typen, der ikke vil kopiere andre, men alligevel giver du super meget inspiration!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak! Er så glad for at du skriver <3

   Slet
 3. Det der billede, åh.. <3
  Du er virkelig den smukkeste!

  SvarSlet
 4. Det ser lækkert ud!
  asimplefeather.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Det ser så lækkert ud!
  Og det hele skal nok gå mht. skolen :-)
  Sjovt, jeg skal faktisk også til London dog om en uge faktisk.

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Hvilken koncert skal du til? :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE