tirsdag den 4. februar 2014

What's gonna happen the next months for me

Untitled #61


Jeg er måske ikke det menneske, som ser mest lyst på tingene i hverdagen, det vil jeg ærligt indrømme, men her for tiden er det svært, fordi jeg har SÅ mange ting at se frem til specielt de næste måneder! Håber i kan klare et personligt indskud blandt mine andre indlæg, kan nemlig ikke styre min begejstring!


 • Februar: Jeg rejser på skiferie på freaking torsdag, yayyyy! Glæder mig så meget til en genforening med de skønne pister i mit yndlings skisportsland, Østrig. Skiferien er virkelig det, jeg ser utrolig meget frem til hvert år. Udover det skal jeg også både have projektuge og brobygning her i februar - start marts, hvilket bliver spændende.

 • Marts: I marts skal jeg til koncert med OneRepublic, og til London med en del af min fars side af familien. Åh, hvor jeg dog glæder mig!!! 

 • April: Jesus, jeg skal til Du-fucking-bai med min Caro i påskeferien, det er jo så overdrevet. Har altid ønsket en ferie langt væk med min veninde, så jeg glæder mig vildt meget! Et par uger efter skal jeg konfirmeres, OMFG, det er jo sygt. Det bliver nok min yndlingsmåned i år ;))))

 • Maj: I start maj har jeg blå mandag, og derudover skal jeg forhåbenligt også til nogle konfirmationer hos mine veninder den måned. Slut maj skal jeg på lejrtur til Jylland med min klasse, det er vores første lejrtur i folkeskolen (wow, ikke?), og det bliver sikkert også så hyggeligt.

 • Juni: I juni slutter vi lige af med min fødselsdag, d. 10 juni, og selvfølgelig sommerferie i slutningen af måneden!!! 

Det bliver nogle måneder med et væld af oplevelser, og jeg er SÅ taknemmelig for alle de oplevelser jeg får, virkelig. Glæder mig til at dele oplevelserne med jer, mine yndlings piger. Husk at følge med på insta (@amaliehoelgaard), hvor jeg også deler hverdags-billeder.

24 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt du skal til Østrig, det skal jeg også!
  Hvor skal du hen derhenne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert. Jeg skal til et områdes som hedder Saalbach :)

   Slet
 2. Hey Amalie! Kan du ikke lave noget konfirmationsrelateret? Jeg skal også konfirmeres i år, og jeg kunne godt bruge noget kjole/hår/ønske inspiration - ja, faktisk til det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer en video med noget info om min konfirmation, men det bliver ikke til noget kjole-inspi, hår og make-up - da jeg ikke selv er god til sådan noget, og mere bare foretrækker løst hår og naturlig make-up :)

   Slet
 3. Wow, det lyder så fedt!!! Hahaha, bliver helt spændt på dine vegne, glæder mig i hvert fald til at følge med!

  SvarSlet
 4. Tre udlands-ferier på tre måneder - Det lyder jo som paradis, jeg er sådan OK misundelig! :D
  Håber din skiferie om et par dage bliver god, og selvfølgelig også de andre ferier til den tid! :)

  Whittaheart.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. årh du nyder livet! Fucking sejt, at du skal til Dubai med Caro! Det er jo sygt! Og seri London er fab, glæd dig!

  Ski er seri det bedste! Selv er jeg lidt af en taber, som kun har prøvet det en gang. Men det var mit livs bedste oplevelse. Og derfor har jeg valgt at tage på efterskole, hvor jeg skal gå på en skilinje næste år. 5 skiferier med efterskolen, på 10 måneder, kan man ønske jeg mere? Derudover rejser jeg måske på 1-2 skiferier med familie og venner. Kender følelsen af, at se frem til spændende rejser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også vildt meget, London er jo så lækkert!
   Ja, elsker også ski! Det bliver sikkert lækker for dig :)

   Slet
 6. skal du til dubai, bare caro og dig, alene?

  SvarSlet
  Svar
  1. Carolines far bor der, og så rejser vi med hendes mor derned, de er nemlig ikke skilte :)

   Slet
 7. Nøj, nogle fede rejser! Er det Caroline Laub du skal afsted med?

  SvarSlet
 8. Det lyder godt nok dejligt! Sikke meget du har at se frem til! <3
  Hvis du har lyst, er du velkommen til at kigge forbi min beautyblog www.beautybymalene.dk

  SvarSlet
 9. Ej seri Amalie, elsker at når man skriver en kommentar, så får man bare det sødeste svar igen. Det er så dejligt. Hvis jeg har skrevet en kommentar, så tjekker jeg din blog hele tiden, for at se om du har svaret. <3 Du er seri den sødeste blogger i verden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du dog sød!!! Det er jeg glad for at høre <3
   Elsker at læse dine og andres kommentarer, det giver en god motivation!

   Knus

   Slet
 10. ÅH, alle de rejser! Hvor er jeg misundelig. Glæder mig til at følge med i dine billeder fra de fantastiske steder :-)
  http://blogbybello.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også vildt meget til det hele :) Det er jeg glad for!

   Slet
 11. HVilken kirke skal du konfirmeres i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kirke som er tilknyttet min skole :)

   Slet
 12. Åh, hvor jeg dog elsker din blog! Du er bare helt i gennem skøn, og du er bare så meget nede på jorden. Jeg blev helt begejstret over at vi havde fødselsdag samme dag...Wiiin! ;-) Skal også konfirmeres her i år, og det er SÅ fedt at se dig forberede dig. Jeg har selv maaaange problemer med det hele... Øv! :-/ Men en helt fantastisk blog, som jeg helt klart vil anbefale til ALLE mine veninder. Du så dejlig, så keep the good work on bby!

  Much love!<3

  Knus

  Sofie Stecher (Instagram: sofie_stecher) :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅH, hvor er du mega fucking skøn, altså!!!
   Så mange gange tak <3

   Håber det hele går med din konfi.
   Kys

   Slet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE