mandag den 30. december 2013

New favorites to my wardrobe | sheinside.com


OMG, piger. Jeg har modtaget de LÆKRESTE to items fra sheinside.com! De er uden tvivl gået ind og vundet en speciel plads i mit tøjhjerte (åh, haha). Jeg modtog de to jakker/overtrøjer her i sidste uge, og de er allerede blevet brugt begge to. Det første item i ser på billederne er denne lækre jakke (link), som nok er min ultimative favorit! Den er SÅ fed og oven i købet varm. Jeg havde den på her forleden, hvor jeg byggede den op, så jeg holdte varmen, i det ellers ret triste vejr i DK - jer der følger mig på insta så nok dette billede, hvor jeg havde den på. Det næste item vil jeg nærmere kalde en overtrøje/cardigan, og i kan se det online HER. Det er også en super lækker ting at have i klædeskabet! Den passer til alt, og er dejlig fluffy og oversized (jeg har den i øvrigt i medium). Jeg er selv helt vild med mine items fra sheinside, og de vil helt sikkert blive set i nogle outfit-posts i fremtiden! Håber i får et dejligt nytår, hvis vi ikke ses her på bloggen inden 2013 er fucking ovre!!!! Kys. Btw. vil jeg snarest optage mit julegave haul, jeg skulle bare lige have byttet flest muligt at de ting, der skulle byttes.

18 kommentarer:

 1. Hvor er de bare lækre! Så lige dit smukke ur. Hvor er det fra?
  Theresa

  SvarSlet
 2. Super lækre ting!

  Kom der told på da du købte derinde? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det kan man altid riskikerer, når man shopper online uden for EU - det har jeg dog kun prøvet en enkel gang ud af mange :)

   Slet
 3. wow love your blog!!! where is your template from? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you. It's just the basic one i white :)

   Slet
 4. Hvor er den flotte basic top du har på inden under fra?

  SvarSlet
 5. Hvordan kan det være, at du er sponsoreret af sheinside? :)

  Altså mener, at der på deres hjemmeside står, at man mindst skal have 1000 følgere og så skal sætte deres (kæmpestore grimme) logo på sin blog..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fordi jeg har opfyldt kravene - jeg har jo også over 1000 følgere til sammen :)

   Slet
  2. Ja okay, men der står at man enten eller skal have (: men du har da heller ikke logoet, eller er det bare mig, der ikke kan se det?

   Slet
 6. Vil du ikke lave et oplæg om de ting som du har købt på shesinside? Jeg elsker virkelig din blog, og din youtube <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ehm, det er det indlægget handler om? :)

   Slet
 7. Hvor lang tid var dine jakker om at komme? :)

  SvarSlet
 8. Tjek Aiayu ud de sælger også deres varer på sheinside <3 det er virkelig lækkert (cashlama) og så er det min moster der ejer det haha <3

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE