torsdag den 7. november 2013

hvad fanden, facts #2

1. Jeg er meget følsom / 2. Er fucking konstance sulten (nogle der kender følelsen?) / 3. Går rimelig meget op skolen / 4. Hvis der er noget, jeg beslutter mig for, så gør jeg det. / 5. Har jordens største svaghed, for alt der har noget med chokolade at gøre / 6. Enten er jeg genert ellers er jeg helt vildt udadvendt (kommer meget an på situationen) / 7. Jeg stiller meget store krav til mig selv, og er aldrig helt tilfreds med mit udseende, hvad jeg kan og gør osv. / 8. Er seriously den aller største kontrolfreak, åh. / 9. Jeg er typen, der hader at have en uge uden planer. / 10. Hader at få tage billeder lige på (som i ser på de fleste billeder af mig), fordi jeg synes, at mit ansigt er fucked lige på (haha) / 11. Jeg elsker at shoppe sneaks, støvler, stiletter og alt der har med sko at gøre.

Siden i var så glade, for mit sidste "hvad fanden, facts" indlæg HER, ville jeg selvfølgelig lave et til. Jeg synes selv, at det er meget hyggeligt, at lave den slags indlæg, så i meget nemt lærer mig bedre at kende! Vil i stadig have flere af disse slags indlæg? I er velkommen til at stille mig spørgsmål HER på formspring.

5 kommentarer:

 1. Jeg genkender alt! Det er alligevel ret vildt :o Men det er et super sødt indlæg, elsker at læse sådanne indlæg :-D

  Knus!
  //Ida
  www.livetifoelgeida.dk

  SvarSlet
 2. Davs, ville spørge om du havde lyst til at være med i en slags blog anbefaling, skriv tilbage til min blog. ;) Om du vil.

  SvarSlet
 3. Elsker dine "hvad fanden facs" ville ud måske besøge min blog (er helt ny) og måske smide en kommentar, om hvad du synes !?

  - Freja P http://blogbyfrejap.blogspot.dk/

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE