fredag den 25. oktober 2013

HAPPY BIRTHDAY BLOG!

Yepper, se lige den overskrift! Bloggen bliver netop i dag 2 år gammel, det er fuldstændig uvirkeligt, og jeg kan næsten ikke overskue, så meget der er sket, i forhold til bloggen, og både inden i mig og uden på mig siden mit første indlæg. Jeg sidder med 1000 følelser lige nu. Det er svært at beskrive, men jeg er ovenud taknemmelig for, at netop du følger med. I har givet mig så meget, ved at jeg gør, noget af det jeg elsker aller mest! Det er helt vildt, hvor stor en ændring bloggen har gået i gennem de seneste 2 år. Til jer der har fulgt mig siden start (regner ikke med, at der er nogle, som har fuldt med siden gode gamle 2011, haha), eller bare har tjekket min gamle indlæg igennem, ved i det også. 

Folk fortæller mig ofte, at mit udseende er skiftet gevaldigt siden min første video og til nu - og jeg ved det udemærket godt. Men jeg tror det er helt normalt, at ting man vil ændre ved ens udseende og usikkerhed ved sig selv opstår i teenageårene. Jeg tænker ofte tilbage på mine unge år (lyder som om jeg er oldgammel, hahahah), hvor at alt var let (kliché som altid), hvor man ikke gik op i hvordan folk opfattede sig, og hvor man gik ikke op i, hvordan andre så ud og var - ret og sagt var alle accepteret, ellers var det fordi, at man var lille og naiv, i modsætning til nu hvor jeg personligt føler, at hvert individ har en række ting at opfylde, før man rent ud sagt kan "passe ind". Det er ikke for at komme ind på det, men jeg ville lige slå det fast.

Alt i alt har jeg oplevet meget de seneste år. Jeg har fået en række nye veninder, jeg har haft op og nedture, jeg har været usikker, genert, sat store krav til mig selv, rejst en masse, fået kendskab til nogle fantastiske søde piger (jer), begyndt at gå mere op i min krop, blevet klogere på mange ting og hen af vejen fundet mig selv mere. Bad as good, må jeg tage det hele med i bagagen, for det har helt sikkert kun gjort mig klogere. Åh, jeg er poetisk i dag.

Så tak. tak for alt i har givet mig gennem bloggen! Love u.

8 kommentarer:

  1. Tilykke til dig og bloggen! Du er simpelthen min ynglings blogger <3
    Forsæt med det super arbejde du gør ud af din blog! oxox

    SvarSlet
  2. Du er totalt inspirerede ! Elsker din stil😍
    Kommer der et Italien haul i dag?❤️ Jeg vil ihvertfald gerne se hvad du har købt😍

    SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE