søndag den 30. juni 2013

h&m ultimative beach outfitH&m er nok det mærke, som er lettest tilgængelig alle steder! Derfor har jeg mixet et outfit sammen kun med h&m items, som ville være perfekt til en dag på stranden. Jeg er fuldstændig forelsket i bikinien, den er virkelig enkel samtidig med, at den har de fineste detaljer - desværre sidder den ikke godt på mig.. Da jeg surfede lidt rundt på h&m's hjemmeside, faldt jeg pladask for det lille øjenmakeup-kit, med de tre beauty items. Det er en highlighter, en sort eyeliner og en sort mascara, det er virkelig cute! Under det er der en lille eau de toilette parfume, den er vildt sød i farven, og er også perfekt at have med rundt. Udover det er jeg bare vild med alle tingene! I får min haul i morgen, glæd jer. Kys

7 kommentarer:

 1. Hej ville bare lige spørge om hvor du har købt dine dr. Denim jeans de er bare så mega fede og hvis du har købt dem på nettet ved du så hvilke butikker man kan købe dem i :) !!

  SvarSlet
  Svar
  1. De kan købes i Deres til 400,-

   Slet
  2. Jeg har et par hvide lavtaljede som pt. er udsolgt over alt undtagen på deres hjemmeside, og mine sorte er købt i norr :)

   Slet
 2. Hvornår kommer din spørgerunde ud ?!:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg ikke endnu, håber på at kunne få den optaget inden jeg rejser :)

   Slet
 3. Hvornår kommer spørgerruden ud????? <3

  SvarSlet
 4. Er H&Ms makeup godt? :) <3

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE