søndag den 21. april 2013

Svar på ugens spørgsmål


1D eller JB? Klart JB! Kage eller Slik? Kage, er ikke så vild med slik. Venner eller Kæreste? Venner! Skole eller Lock-out? Lige pt. er jeg vild glad for lock-outen, men på den lange sigt er skolen nok bedst for én. Din holdning til lock out? Det er gået hen og blevet lidt for meget.. Hvor mange timer har du, hvornår osv.? Har fri mandag og fredag, ellers har 7 timer fordelt på tirsdag, onsdag og torsdag. Hvor meget køber du for om ugen? Hvis du tænker tøj, så ikke rigtig noget, men når jeg så køber noget, så er det meget! Hvad køber du mest af, tøj eller makeup? Tøj! Shopper du mest med mor eller veninder? Veninder. Nævn nogle gode tøjmærker, med flot tøj? Envii, h&m, gina tricot, acne, samsøe samsøe.. 5 stykker makeup du ikke kan leve uden? Mascara, bb cream, pudder, concealer og eyeliner. Hvor gammel er du? 13. Kan du godt lide neglelakker? I så fald, hvor mange har du? Jaaaaa, har så utrolig mange. Din yndlings butik? Er du forkælet? Det er jeg vel.. Er du tit i udlandet? Ja. Går du meget op i hvad andre tænker om dig? Ikke rigtig, lidt. Synes du selv at du er en god veninde? Det kan jeg ikke selv vurdere, spørg mine veninder.  Er det nogle personer, som du virkelig ikke kan have? Ja! Hvilket make up bruger du? Se mit indlæg, hvor jeg viser det.. Hvilket musik kan du bedst lide? Pop. Hvorfor begyndte du at blogge? Fordi jeg var nysgerrig.  Synes du selv du er god til at blogge? Det kan jeg heller ikke vurdere, spørg mine læsere.  Hvis du skulle vælge en slags mad du skulle spise resten af dit liv, hvad skulle det så være? Hmmm, sushi! Hvad er dit drømme job? Noget inden for mode eller make-up. Hvis du selv skulle vælge, hvilket land ville du så flytte til? London. Ved dine forældre du blogger? Ja. Dine favorite blogger generalt? Har ikke én. Dine favorite blogger på din alder? Søde sophie. Udenlandske blogge? Følger kun denne norske blogger. Hvordan holder du din hud ren? Bruger er rensesæt fra neutral og forskellige ansigtsmasker. Skal du konfirmeres, hvis ja, hvornår? Jaaaaa, næste år i april. Sko størrelse? 39. Hvad størrelse bruger du normalt i tøj? Xs. Hvor har du købt den grå marc jacobs trøje fra (den med knytnæven), og er det en herre eller dame model? Det spørgsmål har jeg fået sååå mange gange, den er købt i marc jacobs i Aarhus - og det er en dame model. Hvor høj er du? 163 cm. Y Tøjmærke? H&m, de har bare alt. Y Makeup Mærke? Mac og maybelline. Hvor skal du hen i Sommerferien? Jeg skal 17 dage til sydfrankrig. Hvor gammel er din store søster? 15 år gammel. Hvorfor har du slette dine Follow me Around, på dine ferier? Var ikke tilfreds med dem, de var dårlige.


Hold da helt op, det var en ordenlig omgang! Jeg skar lidt ned på spørgsmålene, så kun de mest relevante, og dem jeg havde lyst til at svare på, kom med. Tror jeg vente lidt med endnu en omgang ugens spørgsmål, da det er lidt ala en spørgerundte. Tak for spørgsmålene - håber i lærte mig lidt bedre og kende, haha! 

13 kommentarer:

 1. Så fin blog du har! Håber du vil kigge forbi min :)
  http://aveclamodebyamalie.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det har nok ikke så meget med dette indlæg at gøre, men hvordan har du fået datoheaderen og indlægs titelen til at være i midten, jeg har selv en blog, og jeg kan slet ikke finde ud af det, så det kunne være super fedt hvis du kunne hjælpe mig. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. har brugt en html kode. søg på google på "få titlen i midten på blogger" :)

   Slet
 3. Gorgeous :X

  www.facebook.com/GloriaAgostina

  www.gloria-agostina.com

  SvarSlet
 4. Hvad kostede Marc Jacobs tshirten? :)

  SvarSlet
 5. åhh.. synes det er så synd at du har sletter dine ferie (follow me around) videoer. De var så gode. Fik lyst til at se dem her den anden dag, og så var de der ikke :(((((((

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Men kommer nok til at lave nogle flere <3

   Slet
 6. Hvornår begyndte du at gå med make-up, og synes du at det er tidligt at starte når man er 12 år, og et par måneder? :)

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE