mandag den 18. marts 2013

Bloggertips #1 - Hvordan bliver en blog god?

Jeg vil begynde en slags serie af indlæg, hvor der vil være et spørgsmål og svar omkring blogs.
På grund af at jeg får en del spørgsmål, om hvordan man starter en god blog, hvordan man får sponsorer osv.. I disse indlæg vil jeg komme ind omkring sådan noget og andet.
Hvordan bliver min blog god?
Det er et spørgsmål, der er tusinde af forskellige svar på. Der findes fotoblogs, modeblogs, skønhedsblogs, hverdagsblogs, madblogs og blogs der er lidt blandet..
Efter min mening bliver en blog først god, når indlæggene er relevante, bloggen er overskuelig, og det er spændende eller inspirerende at læse! Jeg startede med at blogge for over et år siden, og tro mig jeg har haft de mest underlige indlæg, jeg har haft ligegyldige kedelige hverdags indlæg every day. Men det du altid skal huske på, det er at man skal starte et sted. Men keep it you.
Det tager somregelt længere tid at få en god blog, som du er tilfreds med, og som dine læsere finder interessant. Derfor vil jeg give jer et tip: kig en masse blogs igennem, få noget inspiration, spørg dine veninder, som du ved giver sin ærlige mening, om hvad de finder interessant på en blog.
Jeg håber dette gav jer et lille indblik, og at i forstod mit budskab! Ellers er i fuldt ud velkommene til at smide en kommentar. Knus Amalie

3 kommentarer:

 1. Lav lidt mere om mad du spiser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fornemmer at det er meget efterspurgt, så det kan godt være :)

   Slet
 2. Hej Amalie. Super fed blog du har dig! Jeg har fornyligt lavet mig en længe ønsket blog - det kunne være du ville kigge forbi og kommme med lidt feedback. Måske du kan lide den? :)
  Tak på forhånd, Sissel.

  SvarSlet

1000 TAK FOR DIN KOMMENTAR
- AMALIE